Sportfogadás tippek: Real Madrid - Borussia Dortmund

2013-04-30
4-1-es dortmundi találkozó után ma este Madridban 20:45-től kezdődik a Real - BVB párharc második felvonása. Aligha kell ajánlani a találkozót, aki egy picikét is érdeklődik a foci iránt, este ott lesz a TV előtt!

 

Real Madrid - Borussia Dortmund

Tipp: 17.5 kapura lövés felett

Odds: 1.75

Iroda: expekt

Kezdés: ma 20:45

 

A 2012/13-as kiírásban már negyedszer csapnak össze a Real Madrid és a Borussia Dortmund focistái. Nézzük a statisztikát, annak is azt a részét, ami a tipphez szükséges:

BVB-Real 2012. okt. 24. Eredmény: 2-1   Kapuralövések száma: 10-5

Real-BVB 2012. nov. 6.  Eredmény: 2-2   Kapuralövések száma 11-5 (összes lövés 20-7)

BVB-Real 2013. ápr. 24.   Eredmény: 4-1   Kapuralövések száma 9-6 (összes lövés 11-8)

 

Mit lehet ebből kiovasni? A Real átlagban 7.33-szor lőtt kapura ezen a három meccsen, míg a BVB 8-szor találta el a ketrecet. Az eredmények ismeretében nem fura, de úgy összességében mégis az, hogy a Dortmund focistái lőttek többet kapura.

Ma azért ez aligha lesz így. A csoportmeccsen, amikor a Bernabeuban találkoztak novemberben, a Real Madrid focistái összesen 20-szor kísérleteztek lövéssel, 11-szer a kaput el is találták! Ez a 20 lövés ma is meglesz, de könnyen lehet ebből egy orbitális nagy szám, akár a 30 lövési kísérlet sem kizárt!

Ne feledjük, hogy a Madridnak három gólt kéne ledolgozni, az pedig csak úgy megy, ha mindenhonnan lőnek a srácok. Azt a Barca is bizonyította, hogy lövés nélkül nem lehet meccset nyerni, pláne nem 3-0-ra. Márpedig a Realnak a továbblépéshez minimum három gólra van szüksége. Az a három gól pedig 4-5 kapuralövésből aligha jön össze, maximum elméletben...

A gyakorlatban tüzelni kell, mese nincs. Kb. csak maga CR7 vagy 10-szer biztosan tűz alá veszi Weidenfeller kapuját. A Real tovább akar lépni, ők nem fogják feladni! A csoportmeccsen 11-szer eltalálták a kaput, pedig ott nem voltak azért ilyen kényszerben. Abból a meccsből kiindulva ma is lesz olyan 13-15 kapura lövésük a hazaiaknak.

De ott lesz a pályán a BVB is! Reus-Götze-Kuba féle támadó trió kiegészülve az első meccsen mesternégyest szerző Lewandowskival állandó rettegésben tartja majd Lopezt. A BVB ugyenis a Real mellett Európa talán második legjobban, leghatékonyabban kontrázó csapata. Márpedig ma nyugodtan játszhatja a Borussia a kontrafocit! Ha lendületből vezetik majd a Real védelmére a labdát, abból nem egy, nem kettő kapura lövés jön majd össze. Ha a BVB játékosai nagyjából negyed óránként egyszer lőnek kapura, az a meccs végére 6 kapura lövést jelent. Márpedig amilyen tempója lesz ennek a találkozónak, elképzelhetetlen, hogy ne kerüljenek a Lopez ketrece elé a BVB támadói is.

Gyilkos tempó várható az első perctől az utolsóig, és itt nem lesz tiki-taka, csak őszinte foci! Ezek a játékosok még tudják, hogy lövésből lesz a gól!

Átlagban 5 percenként kell kapura lőni, ami elsőre ijesztőnek tűnik, de hány olyan alkalom lesz, amikor egy kipattanó lövést tenne újra kapura...

 

Ezen a meccsen nem lesz alibi, könnyen lehet ebből minden idők egyik legjobb, legizgalmasabb BL találkozója. Egyébként pedig a találkozó sporija Howard Webb, a kigyúrt, kopasz angol játékvezető, aki vonzza a balhés meccseket.

Kihagyhatatlan találkozó, mindenkinek kötelező megnézni, mert az biztos, hogy másnap a suliban, munkahelyen mindenki erről fog beszélni!

Biztos van sok jó tipp erre a találkozóra, mi azt tippeljük, hogy minimum 18-szor lőnek kapura a srácok ezen a mérkőzésen! A Realtól 15-16 kaput eltaláló lövésre számítunk, és ha a BVB is hozza a 8-as átlagát, olyan nagy bajunk nem lehet, ami a tippet illeti!

 

Várható kezdők:

Real: Lopez-Arbeloa-Ramos-Varane-Coentrao-Khedira-Xabi Alonso-di Maria-Özil-Ronaldo-Higuain

BVB: Weidenfeller-Piszczek-Subotic-Hummels-Schmelzer-Gündogan-Bender-Kuba-Götze-Reus-Lewandowski

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,