Sportfogadás tippek: Real Madrid - Bayern München

2017-04-17
Egy szép nyertes széria után a vasárnapi tippünk sajnos besült. Viszont új hét, új remények, jöjjön egy tipp a Bajnokok Ligája keddi játéknapjának slágermeccséről

Real Madrid - Bayern München

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: 1.35

Kezdés: kedd, 20:45

 

Múlt héten a Bayern hazai pályán 2-1-re kikapott a Real Madridtól. Fura meccs volt, hisz a Bayern jól kezdett, dominálta a mérkőzést. Vidal a félidő derekán gólt szerzett, aztán a félidő végén büntetőhöz jutott a bajor együttes, amit Vidal elhibázott. Maradt az 1-0 45 perc után. Aztán a 2. elején Ronaldo egalizált, az 58. percében Javi Martinez kapott egy sárgát, rá 3 percre még egyet, így mehetett zuhanyozni. Emberelőnybe került a Madrid, óriási mezőnyfölényben játszott, és a 77. percben szerzett újabb Ronaldo góllal a Blancók 2-1-re behúzták ezt a fontos odavágót.

Ha a Bayern tovább akar jutni, minimum kettőt lőni. Nem lehetetlen, viszont ahhoz úgy kell játszani a Bernabeuban, mint az Allianzban az első félidőben.

Úgy tűnik, hogy Lewandowski pályára tud lépni a visszavágón. Ez jó hír a bajorok számára, mert Müller súlytalan idén, az ék pozíciójában semmi haszna nem volt. Viszont rossz hír is akad, sem Hummels, sem a másik belső védő, Boateng játéka nem tűnik tutinak, legutóbb is mindketten külön könnyített edzéseket végeztek. Azért is lenne probléma, ha nem tudná vállalni egyik vagy másik spíler, mert Javi Martinez, aki szintén sűrűn játszik a védelem szívében, eltiltott lesz. Egyelőre úgy tűnik, a Bayernnél Boateng párja Alaba lesz, a védelem szélein pedig Bernat és Lahm.

A Real Madrid otthon nem szokott viccelni, ráadásul a legjobb 11 állhat össze, egy posztot kivéve. A Madridnál is hiány van belső védőkből, mert Varane régóta nem bevethető, Pepének pedig nemrég tört el két bordája, így ő sem tud játszani hetekig. Így Nacho lesz a beugró, de Münchenben is jól játszott, ő megbízható spíler.

Az odavágón 3 gól született, de ha Neuer nem mutatott be 4-5 földöntúli bravúrt, akkor egyet sem. Nagyon jól védett, simán lőhetett volna a 2. félidőben 4-5 gólt a Madrid. Vidal ugye elhibázta a büntetőt, ráadásul még az első félidőben volt egy fejese is, ami simán gól lehetett volna, csak célt tévesztett. Született az odavágón 3 gól, de helyzetek alapján 5-6 dugó is összejöhetett volna. Valószínűleg a visszavágó is hoz majd gólokat, és az egészben az a jó, hogy amíg pont nem alakul ki az 1-2-es eredmény (ami hosszabbítást jelent), addig valamelyik csapat mindig kiesésre áll. Az odds nem túl magas (1.40), de tudván, hogy mindkét együttesből belső védők hiányoznak, visszatér Lewa, és a Bayernnek gólokat kell lőni, itt bizony gólzápor várható. Simán benne van a pakliban, hogy kedden a csapatok nem állnak meg háromnál!

Címkék: sportfogadás, tipp,