Sportfogadás tippek: Real Madrid - Barcelona

2013-03-02
Az utóbbi évek legérdektelenebb el Clásicoja vár ránk ma délután. Bizony-bizony, odáig jutottunk, hogy egy Madrid-Barca meccs után még Depor-Rayo és Osasuna - Bilbao meccseket is rendeznek...

Real Madrid - Barcelona

Tipp: Barca DNB

Odds: 1.60

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

A legutóbbi találkozójukon a Real Madrid 3-1-re verte a Barcát, ezzel kiejtette őket a Copa del Rey-ből. A döntőben Atletico-Real találkozót rendeznek, a Barca és a Sevilla játékosai pedig szomorkodhatnak. Persze nem sokáig, jönnek az újabb feladatok mindkét együttesnek. A katalánok például már ma visszavághatnak a Blancóknak!

A Real már feladta a bajnokságot, nekik a La Ligában maximum annyi céljuk lehet, hogy az Atleticot beelőzzék. De ha nem, az sem baj, majd a Kupadöntőben jól elverik őket.

Ma Mourinho már erősen tartalékos csapatot küld majd pályára, hisz a Real jövő héten kedden már Manchesterben játszik a Uniteddel BL visszavágót. Marcelo biztosan pihen, az ő játékát ma aligha fogja a portugál mester erőltetni, mint ahogy biztosra vehető Xabi Alonso pihentetése is. Lehetett olvasni olyan pletykákat is, hogy CR7 is pihen, de ez tényleg csak pletyka, ő egy ilyen meccset aligha hagyna ki. Viszont Özil pihen, di Maria pedig eltiltása okán amúgy sem játszana.

Szóval nem a legjobb Real lép ma pályára, Kaka és Modric (esetleg Callejon) lehet ott CR mellett, elöl pedig Benzema kezd, ha lehet hinni a spanyol lapoknak.

A Barcánál Xavi hagyja ki a mai derbit, helyén Thiago kezd, ahogy az mostanában töbször is előfordult. Többen Tello és Villa játékára is számítanak kezdőként, de hogy kettejük közül ki kap bizalmat, azt még nem lehet tudni. Minden bizonnyal azért Villa lesz a befutó Iniesta és Messi mellett. Egyébként Tello iránt a Bayern is érdeklődik, illetve volt róla szó, hogy Guardiola elviszi majd őt a bajorokhoz, de ez szintén csak pletyka, aminek nem sok alapja van.

A lényeg tehát, hogy a Real Madrid számára ez a találkozó semmit sem jelent. Ők hozták a Barca elleni meccset a Kupában, és már rég a BL találkozóra koncentrálnak. Viszont a Barca a következő héten nem játszik a BL-ben.tehát nekik még jobban böki a csőrüket a pár nappal ez előtti összecsapás. Amúgy is rájuk férne egy önbizalom növelő találkozó, mert ugye a Milan ellen 0-2-ről vágnak neki a visszavágónak.

Egy félmotivált, tartalékos Real Madrid ellen visszatérhetnek a helyes útra, a mi tippünk pedig az, hogy ezt meg is teszik! DNB-vel is 1.60-as a Barca szorzója, ami igencsak szépnek tűnik!

Mindenkinek sok sikert kívánunk!

Címkék: sportfogadás, tipp,