Sportfogadás tippek: Real Madrid - Barcelona

2015-11-21
A válogatott meccsek előtt még úgy volt, hogy a két csapatból vagy 6-7 kulcsfigura is hiányzik majd a Clásicón, aztán most ott tartunk, hogy mindenki hadra fogható.

Real Madrid - FC Barcelona

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: winmasters

Kezdés: szombat 18:00

 

Nagyjából két hete kérdéses volt Ramos, Benzema, Marcelo, Rakitic és Messi játéka is, most úgy tűnik, mindenki játékra kész. Hogy mindenki kezd-e, az nem biztos, de hogy pályára léphetnek, az tény. Azért így igencsak más a helyzet, hisz a lehető legerősebb csapatok néznek farkasszemet.

Várható kezdőcsapatok:

Real: Navas-Danilo-Ramos-Varane-Marcelo-Kroos-Modric-Bale-James-Ronaldo-Benzema

Barca: Bravo-Alves-Mathieu-Pique-Alba-Busquets-Iniesta-Mascerano-Neymar-Messi-Suarez

Világklasszis játékosok egész sora. A Real Madridnak ez az alapcsapata, ennél erősebb nem lehetne a hazai együttes. James felépült, Benzema is játszhat, Ronaldo és Bale ott lehet széleken. Ronaldo így visszakerülhet a pálya szélére, ő onnan szeret játszani, a csúcsék pozíció nem sajátja. Megoldja, de láthattuk többször, neki az fekszik, ha lendületből vezetheti a védelmekre a labdát.

A Barcánál visszatérhet Messi, és minden bizonnyal kezdeni is fog! Ennek stratégiai oka is lehet, hisz ha kezd, de mégsem bírja, akkor egy cserét pazarol el Lucho, de ha nem kezd, és úgy cserélik be, majd 5 percnyi játék után beüt a krach, akkor két csere 'használódik el'. De Messi vélhetően 60-65 percet is bír, Neymarral és Suarezzel fogják az őrületbe kergetni Ramosékat. A katalán középpálya inkább a stabilitásra alapszik, hisz Busquets mellett ott lesz Mascerano, és Iniesta sem az az igazi playmaker már. Ennek a triónak annyi dolga lesz, hogy tartsa a labdát, szűrje a Real akcióit, és minél gyorsabban elossza a zsugát Neymar, Messi és Suarez felé.

Játszhatnak a legjobb szélső védők, a Madridnál Danilo és Marcelo, a Barcánál Alba és Alves. Óriási segítséget nyújtanak ezek a srácok a támadóknak, ez a négy játékos lehet, hogy papíron védő, de legalább annyi szerepük van a támadások kialakításában, mint az elöl játszóknak. A gólokat persze általában a csatárok lövik, de a széleken óriási szerepük van a felfutó védőknek, ráadásul ezek a játékosok vonaltól vonalig játszanak, méghozzá elképesztő tempóban. Amíg egy kihagyott ziccer után CE7 vagy Messi csak búslakodik, addig ezek a labdarúgók már sprintben iszkolnak vissza a védelembe.

Így, hogy a két együttes szinte a legerősebb kezdő 11-el lép majd fel a világ színpadán, így elég jó esélyt látunk arra, hogy a gólok nem maradnak el. Egyre inkább kiegyenlítődnek az oddsok, de abban a legtöbb szakértő is egyet ért, hogy gólgazdag meccsre kell számítani.

Címkék: sportfogadás, tipp,