Sportfogadás tippek: Real Madrid - Atletico Madrid

2017-04-08
MAdridban derbit rendeznek, ismét találkozik a két városi rivális. Ronaldóék győzelme óriási lépés lenne a bajnoki cím felé, ám ha Godinék a levesbe köpnek, akkor a Barcának kaparhatják ki a gesztenyét.

Real Madrid - Atletico Madrid

Online sportfogadás tipp: büntetőlapok száma 6.5 felett

Bet365 odds: 1.75

Tippmix odds: 1.70

Kezdés: szombat, 16:30

 

A Real és az Atletico szombat délutáni meccse csakis jó lehet. A feszültség garantált, ez tényleg olyan összecsapás, amely nem tud nem jó lenni. Ráadásul komoly tétje van a mérkőzésnek, a Real Madrid ugyanis a bajnoki címre hajt, az Atleti pedig azért, hogy a 3. hely minimum meglegyen, és bebiztosítsa a jövő évi BL-főtáblát is.

A Real és az Atletico nem fog alibizni, függetlenül attól, hogy jövő héten mindketten a BL-ben érdekeltek. Hazai oldalon Ranaldo, Bale és Benzema is pályára léphet, ők a hétközi bajnokin pihentek. Az Atléti a Sociedadot verte, előtte legyőzte a Malagát és Sevillát is, szóval jó formában van. Gameiro nem játszik, rajta kívül még több kiegészítő játékos sérült, de a kezdőt illetően csak Gameiro az, aki hiányozni fog.

Gólok vagy lesznek, vagy nem. Ami viszont biztos, hogy szombaton kellően feszült találkozó láthatunk! Itt bizony könnyen elszállhat több játékos agya, hisz ez a két csapat nem szereti egymást. Az Atleti igen kemény együttes, Felipe Luis vagy Godin nem megy a szomszédba egy kis keménységért, masszív a középpálya, fizikális focit játszik a 'tico, ami nem igazán szokott ízleni a Real Madridnak.

Ráadásul itt valószínűleg taktikai okokból is lesz sárga, Ronaldo és Carvajal is be fogja gyűjteni 5. sárgáját, hogy majd a Gijón elleni találkozót hagyják ki, amit lehet amúgy is kihagynának, gondolva itt arra a terhelésre, amit a BL-ben is kapnak majd a következő napokban. Emlékezzünk csak a Mourinho-féle Madridra, ott is simán előfordult, hogy játékosok direkt produkáltak ki sárgát BL-meccsen.

Simán villanhat a piros lap is, szóval a mi tippünk, hogy a lapok száma ezen a nem akármilyen városi derbin 6.5 fölött lesz, ráadásul a közelgő BL-meccsek a frusztráció, a feszültség igencsak nagy a srácokban, ez a meccs pedig amúgy eléggé paprikásnak tűnik!

Címkék: sportfogadás, tipp,