Sportfogadás tippek: Real Madrid - Atletico Madrid

2015-04-22
Múlt kedden a két madridi együttes 0-0-át játszott a BL-ben, így a továbbjutás továbbra is nyitott maradt. Este következik a második felvonás!

Real Madrid - Atletico Madrid

Tipp: Atletico +1 (AH)

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45


Az első meccsen a Vicente Calderónban tehát 0-0-át játszott a két együttes. Ez az eredmény egyik csapatnak sem jó, az Atleti nem harcolt ki előnyt hazai pályán, a Real pedig nem lőtt gólt idegenben. Így ha ma 1-1-es, 2-2-es, vagy több gólos döntetlen születik, az Atletico jut tovább. Ha így nézzük, nem is rosszak a matracosok esélyei.

Ha azt is megnézzük, hogy a Real Madridból kidőlt Modric, Bale, Benzema és Marcelo is, akkor már nem is olyan rosszak az Atletico esélyei. (Marcelo eltiltott, de a lényeg ugyanaz: nem játszik). Ez azét gáz, mert Marcelo back up-ja, Coentrao sem egészséges, így lehetett olvasni olyat, hogy a Carvajal-Ramos-Pepe-Varane négyes játszik majd hátul a Madridnál. Ha a dolog védekezés részét tekintjük, akkor még OK, is lehet, de jól tudjuk, hogy Marcelo nem csak egy védő, Marcelo minden támadásnál ott van elöl, és segít Ronaldóéknak. Amikor a Madrid labdát veszít, vagy befejezi az akciót, Marcelo sprintben iszkol hátrafelé, hogy visszafoglalja helyét a védelemben. Szóval amíg CR7 a fejét fogja egy elpuskázott akció után, a brazil óeiási sprinteket vág ki. Aztán labdaszerzés után irány előre, és így tovább... Varane ezt nem képes hozni, de nem is lehet tőle elvárni, hisz nem a felfutó védő az ő eredeti posztja. Coentrao meg ha tudja vállalni, hát ő nem Marcelo szint...

Nem lesz Modric és Bale, mindketten sérülés miatt hiányozhatnak, és Benzema sem egészséges. Legutóbb, amikor a Madrid (mármint a Real) ennyire tartalékos volt, 4-0-ra kikapott az Atleticótól. Ha így nézzük, itt tényleg csak a hazai pálya szól a Blancók mellett, és semmi más.

A vendég együttesből csak Mario Suarez lesz eltiltva, sérültek nincsenek. A 'ticónál ott lesz a kapuban Oblak, aki minden Real helyzetet megölt az első meccsen. A védelemben Miranda és Godin, Siqueira és Juanfran széleken. Gabi és Koke mellett játszik Tiago és Arda, elöl pedig Griezmann és Mandzukic. Amíg az Atleti a legjobbjaival lép pályára, a Real Madridban 4 fontos alapember nem szerepelhet.

A mi tippünk az, hogy az Atletico nem kap ki, de még óvatosabbak vagyunk az elmúlt napok után, és AH-val vállaljuk csak a tippet, így egy-gólos Real siker esetén a tétünket visszakapjuk!

Ne feledjük, a Real Madrid 9 tétmeccs óta nem volt arra képes, hogy az Atleticót elverje 90 perc során. Miért pont most verné el, amikor Benzema, Modric, Bale, Marcelo és talán még Coentrao is hiányozni fog...

Sok sikert a tipphez, és jó szórakozást a meccshez!

Címkék: sportfogadás, tipp,