Sportfogadás tippek: Real Madrid - Atletico Madrid

2016-02-27
Még veretlen a Zidane-érában a Real Madrid, de igazán komoly ellenféllel a Blancók most találkoznak először. Az Atletico Madrid képes lehet legyőzni a városi riválist, még akkor is, ha BL-meccs után, idegenben kell pályára lépni.

Real Madrid - Atletico Madrid

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.80

Iroda: winmasters

Kezdés: szombat, 16:00

 

Kemény feladat előtt áll a Real Madrid mestere, Zinedine Zidane. Az OK, hogy még veretlen a Real az irányítása alatt, de idegenben rendre döcög a gépezet, otthon pedig kis és középcsapatok ellen valóban gálázni tudott a Fehér Balett, de ez most más lesz.

Ahogy a Barcának nem ízlik az Espanyol pokróc stílusa, így Ronaldóéknak sem fog az Atleti keménysége. Simeone nagy stratéga, az fix, hogy végletekig megszervezett játékkal rukkol majd elő a 'tico.

A két együttes védelmét érdemes picikét jobban megvizsgálni. Az Atletinél a legjobb négyes lép pályára, középen Godin és Giménez, széleken Felipe Luis és Juanfran. Ez a négyes talán a világ legjobb védelme, bár ahogy a legtöbb csapatot, úgy az Atletit a csapat-védekezés teszi igazán naggyá!

A Real Madridnál viszont az alapfelállást tekintve két hiányzó is lesz a védelmet illetően. Pepe és Marcelo a keretbe sem került be, így ők biztosan hiányoznak majd. Varane és Ramos játszhat a védelem szívében, Carvajal és Danilo pedig a széleken. Ha Zizounak van egy kis esze, akkor Carvajalt meghagyja eredeti helyén, és Danilót löki ki Ronaldo mögé. Így támadásban a bal szárny Ronalóra maradna, de hát ez van.

Széleken sebezhető lesz a Madrid, hisz sem James, sem Ronaldo nem szeret hátrafelé játszani. lesz zavar is, hisz vagy Danilo vagy Carvajal nem eredeti posztján lép pályára, és ugye Varane-tól is láttunk mostanában érdekes megmozdulásokat.

Az Atleti pedig büntetni fogja a hibákat, fontosabb meccsekre még Torres is összekapja magát. Ugyanakkor a Real-gól is több, mint valószínű, hisz az Atleti azért csak az eindhoveni túra után lép pályára, fáradtabb lesz, mint a hazai együttes. Kért is halasztást, vasárnap akartak játszani, de a keleti piac miatt a szövetség (és talán a Real Madrid is) azt akarta, hogy szombat 16:00 legyen a kick off időpontja

Jó kis adok-kapok lesz, átvitt és szó szerinti értelemben is. Nem kell majd meglepődni azon sem, ha 8-10 sárga lap előkerül, vagy akár a piros is, hisz Clos Gomez spori a legnagyobb kártyások közé tartozik még a La Ligát illetően is! Jó meccs lesz, szombat délutánra ne nagyon tervezzen programot senki, aki szereti a focit!

Címkék: sportfogadás, tipp,