Sportfogadás tippek: Real Madrid - Athletic Bilbao

2016-10-23
Az FC Barcelona ismét pontokat hullajtott, és könnyen lehet, hogy az Atletico is megteszi Sevillában. Ha a Blancók nyernek a Bilbao ellen, az bizony nagyon sokat érne!

Real Madrid - Athletic Bilbao

Online sportfogadás tipp:  Real Madrid 2.5 gól felett

Bet365 odds: 1.61

Tippmix odds: -

Kezdés: vasárnap 20:45

 

Nem igazán szoktunk hozzá ahhoz, hogy a nagyok így hullajtják a pontokat, de úgy látszik, ez egy ilyen bajnokság lesz. A Real Madridnál idén -a nyilatkozatok alapján- a bajnokság a prioritás. Tény, hogy évek óta nem nyert bajnoki címet a Real Madrid, de erre most valóban jó esély kínálkozik.

Vasárnap otthon le kell győzni a Bilbaót, és ez valószínűleg menni is fog. Vendég-oldalon Axete és Lekue is hiányzik majd sérülés miatt, Balenziaga eltiltott. Kérdéses továbbá két kulcsjátékos, de Marcos és Aduriz játéka is. A Madridnál Ramos nem játszhat, és két középpályás, Modric valamint Casemiro esett még ki.

A Real 4-3-3-at játszik, Navas előtt a Carvajal-Varane-Pepe-Marcelo négyes. Középen Kroos mellett Kovacic valószínűleg kezd, aztán hogy ki lesz a harmadik, azt nem könnyű megjósolni. Isco, Asensio, James ... Elöl Benzema, mellette pedig Bale és Ronaldo. Az a Ronaldo, aki nem nagyon talál be idén. Pedig tüzel becsülettel, de most nem jönnek a gólok. Persze Ronaldo vélhetően este is kapura küld 8-10 bombát, és bármikor fordulhat a kocka, könnyen lehet, hogy a Bilbao ellen összehoz 2-3 gólt egymaga.

De nem szabad félteni a Bilbaót sem, 4 bajnoki óta 100%-os a csapat. Ha Aduriz pályára lép, mellette Muniain és Inaki is veszélyes lehet a hazai kapura. Persze a gólokat főleg a Madridtól várhatjuk, mert ugyan CR7-nek nem megy a góllövés, de azért a Legia kapott egy ötöst, a Betis ellen hatot vágott a Madrid. A Bilbao pedig idegenben sebezhető, két legutóbbi idegenbeli tétmeccsén a Genk és a Malaga ellen is kapott 2-2 gólt. Ha ezek a csapatok kettőig jutottak, és nyertek a baszkok ellen, akkor a Madrid simán eljuthat háromig, de ha Ronaldónak egyszer jó napja, egymaga összehozhatja a három dugót.

*Elképesztő adat, de a két együttes utolsó kilenc bajnokiján, amikor Madridban találkoztak, legalább három gólt mindig lőtt a Real Madrid. Ezen a kilenc bajnokin összesen 37 gólt lőttek a hazaiak, ami  meccsenként 4.11 hazai gólt jelent)

Címkék: sportfogadás, tipp,