Sportfogadás tippek: Real Madrid - Almeria

2015-04-29
A Real Madrid ma este az Almeriát fogadja a Bernabeuban. Tegnap a Barca megnyerte aktuális bajnokiját, így a Real Madrid sem hibázhat. Aligha fog...

Real Madrid - Almeria

Tipp: Ronaldo gólt szerez

Odds: 1.28

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Mostanában Javier 'Chicarito' Hernandezről szólnak a Real Madrid napjai. Értékes, mi több, továbbjutást érő gólt lőtt a rivális Atleti ellen, aztán hétvégén is kétszer villant, miközben Ronaldo egyszer sem! Azért az sem minden nap fordul elő, hogy a Blancók négy gólt lőnek, de abból egyet sem vállal magára a portugál zseni!

Itt az ideje, hogy a Madridban Ronaldo is hozzászóljon egy-két góllal a párbeszédhez. Az ellenfél ideális, a gyengécske Almeria látogat a Bernabeuba. Az andalúz együttes jó eséllyel búcsúzik az élvonaltól Még nincs kieső helyen, de játszik még most a Reaállal, aztán a Valenciával, Malagával, és a Sevillával is...

Az Almeria nem arról híres, hogy a nagyok dolgát megnehezítené. Általában jól kitömik Sorianóékat, nem volt az olyan rég, amikor pl. a Real Madrid nyolc gólt vágott az Almeriának. Tudni kell, hogy a Blancóknál Bale és Benzema még nem játszik, ahogy Modric sem lép pályára. Nem érdemes egy ilyen meccsen kockáztatni, tegnap láthattuk a Bayernnél is Robbent ismét lésérülni, nem szabad erőltetni a sérültek visszatérését! Eltiltás miatt hiányozni fog Ramos és Carvajal is, így az Arbeloa-Pepe-Varane-Marcelo négyes játszhat hátul. Középen Illara, Kroos és Isco, elöl pedig James, Ronaldo és Chicarito.

A mi mai tippünk az, hogy Ronaldo ma megvillan, és gólt/gólokat fog szerezni. Az Almeria ellen ez a picit tartalékos Real Madrid is gálát fog rendezni, 5-6 percenként zúdul majd egy bomba az Almeria kapujára. CR7-t pedig jól ismerjük, mindenhonnan gátlástalanul tüzel, és az ő nem vaktölténnyel lövöldözik. Az tuti, hogy addig nem nyugszik, amíg ma be nem talál. Ha más nem, kap majd egy büntetőt a Madrid, úgyis az Almeria kapuja előtt zajlanak majd az események, simán benne van egy buktatás, egy kezezés, amire be lehet fújni a tizit. Ronaldo pedig ha beindul, lehet meg sem áll egy mesterhármasig. A Granada elleni mészárláson pár hete ötször villant, szóval nagy meglepetés lenne, ha ma este gól nélkül hagyná el a pályát!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,