Sportfogadás tippek: Real Madrid - AC Milan

2014-12-30
Az év utolsó előtti napján Dubaiban szponzori kötelességének tesz eleget a Real Madrid és az AC Milan. A találkozót este 19 órától a sportklub élőben közvetíti, jöjjön néhány szó a meccsről, és persze most sem maradunk tipp(ek) nélkül.

Real Madrid - AC Milan

Tipp: Real Madrid góljai 1.5 felett (2.5 felett)

Odds: 1.30 (1.85)

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

Mindenkit az érdekel igazán, hogy kezdenek-e a 'sztárok' vagy csak a perememberek tologatják a bogyót. Nos, mindenki megnyugodhat, játszanak a legjobbak! Nyílván benne van a szerződési feltételekben, hogy pályára kell lépni a ászoknak, nyílván senki sem azért megy majd ki a meccsre, hogy a Milan B-t, és főleg a Real B-t nézze, miközben Bale és Ronaldo a padon malmozik.

Íme, a várható kezdőcsapatok:

AC Milan: Lopez; Bonera, Mexes, Zapata, Armero; Poli, de Jong, Montolilvo; Honda(Bonaventura), El Shaarawy; Menez

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Varane, Pepe, Coentrao; Rodriguez, Kroos, Isco; Bale, Ronaldo; Benzema

Az AC Milan egyfajta 4-3-3-as hadrendben játszik. Menez, el Shaarawy és Honda lesznek azok, akiktől várhatjuk a váratlant. Középen Poli, de Jong és Montolivo. Nos, ami elég a Serie A-ban egy jó közepes teljesítményhez csapat szinten, az a Real Madrid ellen nagyon kevés. Elég csak megnézni Immobilét, aki a Serie A-ban klasszisnak számított, a Bundesligában óvodásnak tűnik. Egyszerűen más a sebesség, és ha sebességről beszélünk, akkor eszünkbe jut a Real Madrid. Már di Mariával sem volt egy csiga-csapat, de most, hogy az argentint Bale váltotta, a világ leggyorsabb együttese lett a madridi.

Az AC Milan középpályája súlytalan lesz, de ez a kisebbik baj. Az olaszoknál sem Abate, sem de Sciglio nem játszik, így ha a lehetséges kezdőkre pillantunk, akkor rájövünk, hogy Bonerának kell majd megállítani Ronaldót. Nem vagyunk sem Real, sem AC Milan pártiak, de a két játékos kvalitásait, sebességét nem igazán érdemes összehasonlítani. CR7 álmából felkeltve is megalázná Bonerát...

A Real védelmében is lesznek hiányzók, Marcelo és Ramos sem játszik, de Amíg Varane és Coentrao ugyanazon a poszton játszik, mint Ramos és Marcelo, addig Bonera és Armero azért nem tűnik életbiztosításnak a piros-feketék védelmének szélein. Bale és Ronaldo bolondot csinál majd a Milan védelméből, és akkor még ott van James, vagy az az Isco, akiről a nyáron hallottunk olyan híreket, hogy a Milanhoz tart. Nos, Isco Maradt, és ma pont a Milan ellen villanhat. Isco Modricot pótolja majd, a horvát középpályás sérülés miatt hiányzik. 

A Madridnál tehát ott lesz Isco és James középen, szélekről indul Bale és Ronaldo, csúcséket pedig Benzema játszik. Nagyon offenzív felfogásban lép pályára a Fehér Balett, és elnézve az AC Milan védelmét, meglepő lenne, ha Ronaldóék nem tömnék ki a Milant. Ráadásul ne feledjük, a Rossoneri kapuját majd az a Lopez védi, aki előtte a Real Madrid alkalmazásában állt. Az tuti, hogy lesz dolga bőven, Ronaldóék nem fognak szórakozni! Vagy ha úgy nézzük, szórakozni fognak... Nézőpont kérdése, mert amíg a Real Madrid mondjuk a Bayern mellett a világ legerősebb csapatai közé tartozik, addig az AC Milan már a Serie A-ban sem tud meghatározó szerepet betölteni.

Barátságos meccs, vélhetően nem a védekezésről fog szólni. Vélhetően egyik fél sem ad bele 100%-ot, de ismerve Ronaldót, és azt, hogy mindig gólra tör, mindig jobb és jobb szeretne lenni, nehéz elképzelni ezt a meccset Madrid-gólok nélkül! Talán CR7egymaga megrúgja a kettőt, elvégre ha minden igaz Bonera lesz vele párban...

Címkék: sportfogadás, tipp,