Sportfogadás tippek: Real Madrid-Deportivo

2015-02-14
A Primera Division jelenlegi fordulójának legnagyobb mészárlása várhat ránk. A Real Madrid bajszát legutóbb megcibálta a Atletico, ennek a Depor ihatja meg a levét.

Real Madrid - Deportivo

Tipp: Real Madrid góljai 2.5 felett

Odds: 1.4

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

 

Múlt héten a Real Madrid rég nem látott kilátástalan focival jelentkezett. Az Atletico Madrid lemosta a városi rivális Királyi együttest. Persze olyan nagy baj nem történt, nem először verte a 'tico a Reát, de a 4-0 sok szurkolónak megfeküdte a gyomrát.

Nem pörgött a Real, Ronaldóékat semlegesítették a Mirandáék. Talán 1-2 kósza löketet lehetett feljegyezni a Blancók részéről, semmi többet. Na, az a meccs, és a mai éles ellentétben lesz egymással. Ma, hazai környezetben egy sokkal gyengébb csapat ellen könnyen mészárlást rendezhet a Madrid.


Ősszel is megtette, idegenben, a Riazorban lőtt nyolcat a Deportivónak. Végül is 8-2 lett a vége, de mindkét együttesnek voltak még ziccerei, tehát akár egy jó vízilabdás 10-4 is összejöhetett volna. Tényleg olyan volt az a találkozó, mintha egy gálameccs lenne. Semmi védekezés, a Real támadói úgy mentek át a Deporon, mint kés a vajon. Persze, amikor már 4-5 gól volt közte, mentek felfelé a Real védői is, hátha találnak egy gólt, így lehetősége volt a la corunai srácoknak is helyzetbe kerülni.

Ha ez a mai fele olyan gólgazdag lesz, akkor is 4-1-re nyer a Real Madrid. Abban biztosak lehetünk, hogy Ronaldóék pörögni fognak 93-94 percen keresztül, ki kell engesztelni a szurkolókat, mese nincs. Otthon ez a Real lazán gurít hármat a Depornak, talán egymaga Ronaldo összehozza. Itt bizony nem lesz üresjárat, nagyjából 4-5 percenként jön majd egy-egy ziccer hazai oldalról. Amíg nem lesz 4-5 gól közte, csak egy csapat lesz a pályán.

A Depornál hiányzik a védelemből Sidnei, ez sem jelent sok jót a vendégek számára. Egyébként a La corunai együttes két győztes meccs után utazik Madridba, így annyira nem is lesz fájó az a vereség. Mert az tuti, hogy vereség lesz, és az is biztos, hogy legalább 4-5 gólos zakót mérnek Ronaldóék a galíciai együttesre.

A Real Madridból Khedira, Ramos, Pepe, James és Modric hiányzik majd, de ennek ma nem lesz jelentősége.

Várható kezdőcsapatok:

Real:Navas-Carvajal(Arbeloa)-Varane-Nacho-Marcelo-Isco-Illara-Kroos-Bale-Ronaldo-Benzema

Depor:Fabricio-Pablo-Lopo-Bergantinhos-Luisinho-Borges-Dominguez-Juanfran-Lucas-Cavaleiro-Riera

Sok sikert, és jó szórakozást mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,