Sportfogadás tippek: Real Betis - Villarreal

2013-09-29
A vasárnap zárómeccsén a veretlen Villarreal a Betishez látogat. A hazaiak célja egyértelműen az, hogy magszakítsák a 'Sárga tengeralattjáró' sikersorozatát.

Betis - Villarreal

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.72

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

Jelenleg 11 hely választja el a tabellán a két csapatot egymástól, a Betis focistái azon lesznek, hogy csökkenjen a távolság kettejük között.

Pepe Mel fiai eddig a hat fordulóból csak egyszer hagyták el győztesen a pályát. Ezt nyugodtan ráfoghatjuk a buta rotációra, lassan olyan, mintha két Betis lenne. Pepe Mel képes egyik meccsről a másikra 7-8 helyen változtatni, így pedig hiába pihentebbek a Betis focistái, nem igazán tudnak összeszokni.

Ma egész biztosan a legjobbakat küldi pályára a Betis mestere, mert ez a Villarreal pofátlanul jó! Hétközi mecsüket is nyerték, újonc létükre 4-2-0-ás mérleggel állnak. Győzelmük esetén a Real Madrid elé kerülnek, ez pedig motivációnak nem gyenge.

Mindkét csapat képes nagyon szép focira, mindkét mester a rövidpasszos futballt favorizálja. Pepe Mel és Marcelino csapata is játssza a focit.

Sérültek nincsenek egyik oldalon sem, mondjuk a Betisnél butaság is sérültekről beszélni, mert Pepe Mel amúgy is 20-22 játékost forgat.

Reméljük, hogy ne csalódunk ezekben a csapatokban, mert bizony a hétközi forduló miatt sok együttesen látszik a fáradtság. Itt viszont mindkét félnek van motivációja, ez pedig gólokban is megmutatkozik majd.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,