Sportfogadás tippek: Real Betis - Real Valladolid

2013-02-11
A 23. fordulót két olyan csapat zárja, akik picike hullámvölgyben vannak. Ez nem féltétlenül probléma, így legalább biztosak lehetünk benne, hogy mindketten győzni szeretnének! Betis-Valladolid, nézzük

 

Real Betis - Real Valladolid

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 2.08

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:30

 

A bet365-nél ismét kitettek magukért az oddsmesterek, az over 2.5 goal opcióra adott 2.08-as odds értéket rejt magában! A Primera Divisionben, azért nem ritka a gólfesztivál, és a hétfő esti meccsek is igencsak emészthetőek!

Az andalúz Betis hazai pályán győzelemre játszik ma este, ez náluk nem lehet kérdés! Utolsó két meccsükön kikaptak, sőt gólt sem szereztek a sevillai zöld-fehérek. Pepe Mel biztosan felrázza a csapatot, bár a Betisre sajnos tavaly is jellemző volt a tavaszi leolvadás! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy hazai győzelem esetén a Betis visszakerül az ötödik helyre, nem szabad még temetni őket! Sőt!

A Valladolidnál a bennmaradás biztosnak tűnik, onnantól pedig minden helyezés ajándék számukra. A Valladolid mérkőzései is emészthetőek, mert a támadósorban van potenciál, a védelem pedig sebezhető! Utolsó 5 találkozójukon átlagban 17 gól eset, ez egy jó 3.4-es átlagot jelent! Ráadásul nem úgy jött ez össze, hogy kikaptak a Barcától 6-3-ra, minden meccsre jut gól, mind rúgott, mind kapott!

Ősszel ez a két csapat nem játszott nagy meccset, a Betis idegenben nyert 1-0-ra. Azóta a Copa del Rey sorozatban is összefutottak, szintén a Betis jött ki győztesen a két találkozó alapján! Most hazai pályán is a sevillai együttes a mérkőzés esélyese, de nagyon necces lenne kivenni őket győztesre! Nem tudhatjuk, hogy az akarás elég lesz-e a győzelemhez!

Ezért éri meg a 2.5 overt játszani, mint tegnap a Rayo-Atletico Madrid meccsen!

A Betisnél van pár sérült, eltiltott játékos. Canas piros lapja miatt kényszerpihenőn, de Alex Marinez, Eder, Angel Lopez, Salva és Pozuelo is sérüléssel bajlódik. Elég kesze-kusza kis középpálya lesz ez, nem várhatjuk majd a Betistől, hogy sokat dajkálják a labdát. Benat azért minden akcióban részt vesz majd, sok múlik azon, milyen kedvében lesz a Betis irányítója. Egyébként nem nagyon gondoltuk volna, de Benat amellett, hogy a liga egyik legjobbja posztján, igencsak szépen gyűjtheti a sárga lapokat is, tahát nem a fő erénye a középpályás védekezés, főleg nem a tiszta munka...

A Valladolidnál Victor Perez, Valiente és Ebert sérült ami szintén gáz, hisz három alapemberről van szó! Dukic mester is gondolkodhat tehát, hogy kiknek szavaz bizalmat, de ami jó hír, hogy Manucho visszatért már az ANK-ról, és nem is fáradt el nagyon :D, lesz Oscar, a vendégek játékmestere, de ott van Bueno és Javi Guerra is, tehát az offenzív zóna azért rendben lesz.

A középpályán mindkét oldalon lesznek majd brutális hibák, labdaeladások, ami abból fakad, hogy mindkét együttesben több kiegészítő játékos lép pályára kezdőként. Ez nem feltétlenül baj, mert ezek a labdarúgók mindig bizonyítani akarnak, főleg egy országos hétfő esti találkozón!

Mivel a kiesés réme nem fenyegeti a csapatokat, az unalmas döntetlent nyugodtan ki is zárhatjuk! Itt őszinte focit nyomnak majd mindketten, és a jobb győz. Vagy a szerencsésebb :D A lényeg, hogy potyognak majd a gólok, ahogy a tegnapi La Laiga meccseken is! Az odds pedig tényleg elég szép, over 2.08-ért a La Ligában nem mindennapi!

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,