Sportfogadás tippek: Real Betis - Real Madrid

2014-01-18
Az biztos, hogy ma lehet kedvünkre való sporteseményt találni, de sportfogadás szempontjából nem kell a mélyére ásni a dolgoknak. Van itt egy spanyol bajnoki, ami igencsak egyértelműnek tűnik, és könnyű pénzt sejtet

Real Betis - Real Madrid

Tipp: R. Madrid győzelem

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

 

A Real Betis a bajnokság felénél az utolsó helyen áll. A sevillai csapat 5 ponttal van lemaradva a 19. helytől is, tehát hatalmas bajban van. Emberemlékezet óta nem nyert meccset a Betis, az elmúlt fordulókban kiesési rangadók tömkelegét játszotta a csapat. Ma viszont igazi sztárcsapat, a Real Madrid látogat a Benito Villamarin stadionba. Kisebbfajta csoda lenne, ha a Betis pont a Madridot tudná megütni.

A Real lazán továbbjutott a Király Kupában, nem igazán izzadtak meg a Blancók, pláne a hazai 2-0-ás előnyt követően. Ugye emlékezhetünk, hogy a múlt héten az Atleti és a Barca 0-0-ás döntetlent játszott egymással, ami természetesen a legjobb eredmény volt a Real szempontjából, hisz így mindkét rivális pontokat veszített.

A Madrid szerencsés csapat, hisz a sérülések azért nagyjából elkerülik a csapatot. Mindig van persze egy-két olyan labdarúgó, akik partvonalon kívülre kerülnek, mint mondjuk Varane, vagy Khedira, de sérüléshullámról nem beszélhetünk. A kulcsjátékosok, CR7, Isco, di Maria, Bale, Benzema, Modric, Xabi Alonso, Marcelo, Ramos, Pepe, Carvajal, Illara egészséges. Tény, hogy volt pár kisebb sérülés ősszel, Bale, Xabi Alonso, Marcelo is volt pár meccses pihenőn, de ezek a sérülések nem egyszerre jöttek, mint mondjuk a Barcánál ott december elején.

Szóval igaz ami igaz, a Real Madrid szépen halkan nyeregeti a meccseit, és zárkózik a Barca-Atleti duóhoz. Az is tény, hogy a 2014-es évben nem kápráztatott el minket a királyi együttes, de minden meccsét behúzta. Ronaldo megkapta az Aranylabdát, immár másodjára, ő aztán igazán boldog lehet. Mostanában a védekezésre is ügyel a csapat, több meccset lehoztak kapott gól nélkül, ami szintén nem jó hír a Betisnek.

A sevillai csapat kölcsönvette az Atletitől Leo Baptistaót, aki kupameccsen már bemutatkozott új csapatában. Igen ám, de ő nem nagyon volt játékban ősszel, és azért idő kell, míg egy játékos beilleszkedik. Vadillo nem teljesen egészséges, ami szintén érzékenyen érintheti a Betist. Castro és Molina nem termeli a gólokat, szóval igencsak akadozik a Betis ebben a bajnokságban.

Csoda lenne a javából, ha a di Maria-Bale-Ronaldo triót a sevillaiak védelme meg tudná állítani. A Real lő 2-3 gólt, és ezzel vélhetően meg is nyeri a meccset. Ezt követően nincs más dolguk a Blancóknak, mint kiszurkolni holnap a Barca és az Atleti botlását.

Tippünk 1-4

Címkék: sportfogadás, tipp,