Sportfogadás tippek: Real Betis - FC Barcelona

2013-11-10
A spanyol bajnokságban tegnap nyert a Rayo, így a Betis már tökutolsó a tabellán. Hogy előre ugorjanak pár helyet, ahhoz meg kell verni az FC Barcelonát. Utópisztikusnak tűnik.

Betis - Barcelona

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

A Betis - Barca meccsek sosem unalmasak. Mindig potyognak a gólok, és ebben bízunk most is. A Betis az a csapat, amely mindig nekiugrik a nagyoknak, aztán igez, hogy legtöbbször alulmarad, de mindig őszintén játszik. Ma sem tehet mást a Betis, mint megpróbál nyerni. Nem nagyon válogathat a sevillai csapat, hisz jelenleg az utolsó helyen áll. El kell kezdeni meccseket nyerni, mert ennek így nem lesz jó vége.

Igen ám, de ez a Betis több sebből vérzik. Nem elég, hogy nem igazán megy a csapatnak, még a sérülések sem kerülik el a Betist. Épphogy visszatér Amaya és Paulao, kidől Perquis a védelemből. Ruben Castro még mindig lábadozik, Reyes, Villarcho, Nosa és Rodriguez is sérült, Chica pedig eltiltott.

Azért egy erős kezőt össze tud állítani Pepe Mel, Vadillo, Verdu, Molina, Juankar, Cedrick játszhat, tehát nem gyenge ez a Betis. Ugyanakkor a kezdő kapus Sara még nem bevethető, ami szintén indok a gólokra.

A legfőbb indok persze maga a Barca. Ráadásul azt sem gondolhatjuk komolyan, hogy Messi ne vegye üldözőbe Costát és CR7-t a góllövőlistán. Messi az elmúlt pár bajnokiján nem lőtt gólt, most azért már közel az a pillanat, amikor ismét beveszi az ellenfél kapuját. A Milan ellen kétszer villant, szóval nincs nagy baj a formával.

Alexis, Neymar, Pedro, Xavi, Iniesta is egészséges, szóval nem lesz könnyű estéje a Betisnek.

Tippünk 1-3, vagy 1-4

Címkék: sportfogadás, tipp,