Sportfogadás tippek: Real Betis - FC Barcelona

2012-12-09
Tegnap a Real Madrid rendesen megizzadt a Valladolid ellen, kétszer is hátrányba kerültek, ám a végén mégis a Blancók örülhettek. Ma a katalánokon a sor, a cél pedig nem más, mint a 11 pontos előny visszaállítása!

Real Betis - FC Barcelona

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

Hatalmas ajándéknak tűnik ez az 1.40-es szorzó! A Betis és a Barca találkozói sosem unalmasak! A kis sevillai csapat mindig felszívja magát a Barca és a Real ellen! Legyen a Betis 4. vagy álljon kieső helyen, amikor a Barcával játszanak, mintha az életükért küzdenének!

2008-ig visszanézve nem találunk olyan mérkőzést kettejük közt, ahol ne esett volna legalább négy gól! Ez hét találkozó, melyeknek gólátlaga 4.7-es!

Ráadásul ezek szinte kivétel nélkül olyan összecsapások voltak, ahol nemcsak a Barca gálázott, a Betis pedig az áldozat szerepét töltötte be! Ok, az lehet, hogy a végén általában a katalánok örülhettek, de ebből a hét találkozóból hatot tudunk kivenni, ahol a Betis is lőtt gólt, és öt olyat, ahol minimum kettőig eljutottak!

A kis andalúz együttes mindig győzelemre játsziik, főleg otthon! Nekik mindegy, hogy a Barca vagy az Osasuna az ellenfél, Pepe Mel fiai nyerni akarnak. Eddig 1 döntetlenjük van, ebből is látszik, hogy azért a Betis meccseken általában van döntés.

A katalánoknál most mindenki azt találgatja, mennyire súlyos Messi sérülése. Valószínűleg 95%, hogy pályára lép. Nem csak a rekord megdöntése miatt, Messi imád focizni, és ismerve a katalánok orvosi stábját, Messi bizony kezdeni fog.

Védelemben Valdes előtt, Adriano-Pique-Puyol-Alba négyes játszik, középen Iniesta-Busquets-Xavi trió, elöl pedig a Lio Messi mellett Cesc és talán Pedro. Ez hellyel-közel a legerősebb katalán együttes, talán egy-két poszttal lehetne vitatkozni. Egyébként már Dani Alves és Alexis is bevetésre kész, de ők várhatóan csak a padon kezdenek. A Betis nem szokott megijedni a Barcától, és amíg bírják szusszal, őrületes iramot fognak menni. Ez azért úgy 65-75 percig szokott kitartani, ám legutóbb Sevillában kihúzták a zöld-fehérek, és 2-2 lett a vége.

A hazaiknál nincs sérült kulcsjátékos, Castro, Benat... mindenki a fedélzeten. Ők valószínűleg így kezdenek:

Betis: Adrián; Chica, Amaya, Dorado, Nacho; Beñat, Cañas, Sevilla; Castro, Molina, Campbell

Két támadó felfogásban pályára lépő együttes, nem kétséges, hogy újabb gólfesztivált rendeznek!

Sok sikert mindenkinek

 

 

Címkék: sportfogadás, tipp,