Sportfogadás tippek: Real Betis - Deportivo La Coruna

2013-04-29
A Primera Division 33. fordulóját a Depor sevillai vendégjátéka zárja. A találkozó legnagyobb kérdése, hogy folytatódik-e a Depor sikerszériája, vagy a Betis visszarántja őket a valóságba?!

Betis - Deportivo

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

A Real Betis jelenleg a 7. helyen áll, ami még Európa Liga indulást jelent számukra. Sokáig még a BL is elérhető volt, de úgy tűnik, hogy a Betis lendületét veszítette a bajnokság hajrájára. A sorsolás sem kedvez nekik, volt itt Real Madrid, Valencia, Sevilla elleni találkozó is, ráadásul játszanak még a katalánokkal is, szóval küzdeniük kell még a 7. hely megtartásáért is.

A Betis-szel ellentétben a Depor hosszú hajrát nyitott, és a sokak által biztos kiesőnek vélt csapat utolsó öt meccséből megnyert négyet, és egyet döntetlenre adott. Ráadásul ebből az öt meccsből három is igazi hamisítatlan kiesési rangadó volt, játszottak a Zaragoza, a Mallorca s a Celta Vigo ellen is, mindhárom meccset nyerték a la corunai srácok!

Hogy milyen mélységben volt a Deportivo, azt jól jelzi, hogy így is jobb gólkülönbségüknek köszönhető, hogy nincsenek a kieső zónában...

A mai meccsre a tippünk nem meglepetés, sok gólra számítunk. A Betis hazai pályán mindig győzelemre játszik, így lesz ez ma is. A sevillai csapatnak nem jönne rosszul az Európa Liga, ezzel a kerettel egész messze juthatnának. Az utóbbi meccseken több alkalommal elkerülte őket a szerencse , a Real ellen is simán játszhattak volna döntetlent.

Ami tény, az az, hogy mind a Betis, mind a Depor sok gólos meccseket játszik mostanában. A Betisnél 3.8 gól esett átlagban az utolsó 5 meccsen, a Depornál ugyanez a szám kereken 4.0!

Igazi közönségszórakoztató, gólzáporos meccs várható, mindkét együttesnek megvan még a saját célja a bajnokság hajrájára. A csapatok egy-két sérültet leszámítva teljes kerettel dolgoznak. A Betisnél Paulao nem léphet pályára, a vendégeknél szintén két védő bajlódik sérüléssel, Laure és Marchena játékától ma el kell tekintenünk.

Jó kis meccs lesz ez, papíron a Betis az esélyes, de nem akkora tuti ez! Igaz, hogy ha északiak délre utaznak -vagy fordítva- akkor általában a hazai csapat nyer, de a Depor olyan bombaformában van, hogy Sevillában sem esélytelen!

Mi most sem tippelünk háromesélyre, a gólokra viszont igen! Decemberben La Corunában 3-2-re nyert a Betis, egy hasonlóan gólgazdag találkozóval mi most is kiegyeznénk!

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,