Sportfogadás tippek: Real Betis - Almeria

2013-12-21
A Real Betis az év utolsó bajnokiján szeretne valamit visszaadni a közönségének. A csapat ugyanis brutálisan gyenge őszt produkált, és az utolsó helyen áll a tabellán. Az Almeria sem muzsikál jól, így ezt az esélyt meg kell ragadnia a Betisnek!

Real Betis - Almeria

Tipp: Betis 1.5 gól fölött

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

A Betis dobhatja az őszt a kukába. Tökutolsó a csapat, semmi sem akart összejönni a zöld-fehéreknél. 16 forduló alatt gyűjtött 10 pontjuk pedig kritikán aluli. Persze minden rosszban van valami jó. A jó az, hogy bármilyen gyengén is teljesített a Betis, minden esélye megvan a bennmaradásra. Rengeteg a gyenge csapat, az Osasuna, a Rayo, az Elche, a Valladolid és a Celta is simán megelőzhető tavasszal.

Aztán ne hagyjuk ki az Almeriát sem. Ennek az andalúz csapatnak sem ment a játék, csak 3 ponttal gyűjtött töbet, mint a Betis. Viszont ha ma este a Betis nyer, az Almeriát már be is előzte.Ehhez persze 2-3 góllal nyerni kéne.

Jobb csapat a Betis, és olyan elképesztően jó közönségük van, hogy ilyen esetben sem szidják a csapatot, hanem végig bíztatják a srácokat. Nem nagyon lehet hallani szitkozódást, amikor vesztésre áll a csapat, akkor is szurkolnak, tapsolnak, és minden jó momentumot értékelnek. Nem nagyon van még egy ilyen szurkolótábor, mint a Betisé.

Az Almeria egyébként hiába gyűjtött 3 ponttal többet, mint a Betis, gyengébb a kerete. Egyszerűen több szerencséjük volt, a Betist pedig egész évben elkerülte Fortuna. Most, az év utolsó hazai meccsén a zöld-fehér mezesek nekirontanak a vendégeknek, és egész biztosak vagyunk benne, hogy nagyon meg fogják verni!

Íme, a várható kezdőcsapatok:

Betis: Andersen-Chica-Paulao-Jordi-Nacho-Nono-Lorenzo Reyes-Ruben Castro-Verdú-Salva Sevilla-Molina

Almeria: Esteban-Nelson-Torsiglieri-Trujillo-Duberbier-Verza-Azeez-Suso-Soriano-Aleix Vidal-Rodri

(u.i.: Aki esetleg nem tudná, a Betis december elején menesztette Pepe Mel-t, így a Betist már nagyjából három hete Garrido irányítja.)

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,