Sportfogadás tippek: Rayo Vallecano - Valladolid

2016-08-24
Picit ismét előre szaladunk az időben, egészen vasárnapig: a célállomás Madrid külvárosa, Vallekas!

Rayo Vallecano - Valladolid

Spanyolország - Segunda Division

Online sportfogadás tipp: Rayo győzelem

Bet365 odds: 1.85

Tippmix odds: 1.80

Kezdés: vasárnap, 21:00

 

A Rayo Vallecano kiesése az élvonalból minden futballbarátot megrázott picit. A Rayo azon kevés csapatok közé tartozott, melyek játszották a focit. Paco Jemez mester a legnagyobb csapatoknak is nekiküldte a vallekasi legényeket, aztán persze rendre rá is fázott. Emlékezzünk csak a Real Madrid elleni 10-2-es zakóra... De épp ez a mentalitás volt az, amiért mindig megérte megnézni a Rayo meccseit, mert gólokra játszották a futballt. Nem a ma divatos eredménykényszer volt a fő vonal. Sajnos az előző idényben ráfázott a Vallekas, de van visszaút!

Sajnos, vagy nem sajnos, de a másik nem rég még első osztályú Elche ellen kikapott a Segunda nyitókörében a Vallekas, most otthon javítani kell. Cél a visszajutás, nem lehet két fordulót úgy lejátszani, hogy nincs győzelem a csapat neve mellett. Illetve lehet, csak nem kellemes...

Egyébként a csapat, a keret úgy-ahogy egyben maradt. Távozott viszont Paco Jemez mester, most Sandoval irányítja a Rayót, aki korábban már dogozott a klubnál. Felkészülési meccseken jöttek is a győzelmek, ezért volt picit meglepő az Elche elleni 2-1-es zakó, ám azt is tudjuk, hogy a Rayo a Primerában is otthon volt igazán erős.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz új játékosoknak!

A Valladolid is nemrég még a Primerában szerepelt, de most a Segundában tengetik a napokat. Nem futott jó szezont a csapat már tavaly sem, idén pedig majd meglátjuk, meddig jutnak. Az első fordulóban az Oviedo ellen 1-0-ra nyert a Real, de otthon az kötelező volt. Vallekasban azért más lesz a helyzet, ez a Rayo nagyjából ugyanazzal a kerettel vág neki ennek a kiírásnak, amellyel tavaly a La Ligában szerepelt. Nagy csalódás lenne, ha Manuchóék nem nyernék meg első hazai meccsüket a másodosztályban, hisz a Rayo célja egyértelműen a feljutás. A klubvezetők pedig nagyon szép munkát végeztek a nyáron, hiszen egy-két kivételtől eltekintve nagyon szépen egyben tartották a tavalyi együttest.

A Rayo ezt a mérkőzést hozni fogja, hisz a Valladolid is inkább hazai pályán kemény, idegenben bőven sebezhető! Írjuk fel magunknak a meccset, hétvégén ugyanis könnyen elsiklanánk felette!

Amit még éredemes tudni, hogy sok spanyol csapat nem áll túl stabil lábakon anyagilag, még a nagyok küzül sem. Ugye a Racing problémájáról hallottunk, de itt volt az Elche esete is. Aztán hallani olyasmit is, hogy a Valladolid sincs épp a legjobb helyzetben, ehhez képest kell megemlíteni, hogy milyen szépen együtt maradt a Rayo magja, függetlenül a kieséstől. Ebből is látszik talán, hogy a srácok is bíznak a feljutésban, és nem akarnak egy évnél többet a Segundában tölteni!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,