Sportfogadás tippek: Rayo Vallecano - Real Valladolid

2013-10-25
A La Liga 10. fordulóját két olyan csapat meccse zárja, amelyeknek költségvetése nem hasonlítható a nagyokéhoz. Ettől függetlenül jó kis meccs lesz ez, mi mindkét csapattól gólokat várunk.

Rayo Vallecano - Real Valladolid

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Ami azt illeti, egyik csapat sincs irigylésre méltó helyzetben. A Rayónak köztudottam a legkisebb a költségvetése, nem is álmodhatnak olyan játékos leigazolásáról, akik már nevet szereztek maguknak. Ők abból élnek, ha egy-két játékos kinövi magát, és el tudják passzolni. Építkezésről ennél a klubnál nem lehet beszélni, minden idényben a túlélés a cél.

Ha egy-két játékos kiesik, nagyon nehéz pótolni. Ebben a helyzetben van most a Rayo, vagyis annak védelme. Kiesett Galeano és Zé Castro, így Paco Jemeznek négy védője maradt. Már arról is cikkeztek Spanyolországban, hogy az idáig idén pályára sem lépő Rodri is bemutatkozik ma este.

A középpályáról hiányzik majd Saúl is, aki piros lapja miatt nem léphet pályára ezen a meccsen. Középen sem lesz tehát az igazi a Rayo, kisebb csoda lenne, ha sorozatban a harmadik meccsélt is megúszná a csapat kapott gól nélkül. Sőt mit kisebb, óriási csoda lenne.

Persze a Valladolid sem világverő, de egy gólra jók lesznek mindenképp. Oscar játékára már van esély, Eberttel, Manuchóval és Javi Guerrával kiegészülve nagyon ütőképes kis támadó zónát alkothatnak. A Rayo szellős védelmét biztosan átjátsszák párszor. Az, hogy a Rayo utóbbi két meccsét megúszta kapott gól nélkül, az elsősorban az ellenfelek töketlenségének volt köszönhető, nem annak, hogy olyan stabilak lennének.

Ugyanakkor a vendég védelem sem etalon, a Sevillától és a Malagától 2-2, a Barcától laza négy gólt kaptak az utolsó három bajnokijukon. Egyik fél sem a védelméről híres, ha kellő akarattal, kreativitással  játszanak a felek a támadó zónákban, lesznek itt gólok bőven!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,