Sportfogadás tippek: Rayo Vallecano - Real Madrid

2016-04-23
Ősszel a Real és a Rayo meccse a Bernabeuban 12 gólt hozott. Most ennyit aligha látunk, de azért zörögnek majd a hálók ma is!

Rayo Vallecano - Real Madrid

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.75

Iroda: bet365

Kezdés: szombat, 16:00

 

Ősszel történelmi meccset játszott a két együttes. A Rayo nagyon bekezdett, két korai góllal nyitott, de a túlzott akarás szabálytalanságokban is megmutatkozott. A két gyors gól mellé két gyors kiállítás is párosult, aztán nem volt meglepő, hogy a 9 emberrel focizó Rayo egyre-másra nyelte a gólokat.

Feledhetetlen meccs volt, de ha nincs a két kiállítás, most valószínűleg arról beszélgetünk, hogy elkente a Rayo a Real Madridot...

Célja mindkét együttesnek maradt, a hazaiak a bennmaradásért küzdenek, a Real Madrid pedig a bajnoki címért. Hazai oldalon akadnak sérültek, nem léphet pályára a védelemben Llorente sem. A vendégeknél CR7 hagyja ki ezt a bajnokit, ám a hírek szerint Bale már pályra léphet. Az viszont nem garancia, hogy pályára is lép, mert jövő héten a Man. City elleni BL-meccs jön, nem jönne jól, ha Bale és CR7 egyszerre dőlne ki.

A Rayo vallekasi együttes. Vallekas Madrid külvárosa, így városi derbinek számít. A kis Rayo rendre le akarja nyomni a Madridot, és néha össze is jön. Az fix, hogy amíg Paco Jemez edzi a Rayót, addig Manuchóék mindig, minden meccsen győzelemre törnek. Őszinte, nyílt játék várható, és persze gólok. Most 12-t vélhetően nem látunk, de 5-6 dugó az alap ezen a meccsen!

Címkék: sportfogadás, tipp,