Sportfogadás tippek: Rayo Vallecano - Getafe

2016-03-31
Nézzünk egy tippet bolondok napjára, mivel ezen a csütörtökön elég silány a kínálat. Hiába lesz pénteken április elseje, a Rayo és a Getafe csapatainak aligha lesz kedvük viccelni

Rayo Vallecano - Getafe

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.80

Iroda: sportingbet

Kezdés: péntek, 20:30

 

A spanyol Primera Divisionban is a hajrára fordulunk. Pénteken egy kiesési rangadóval indul a 31 forduló, a 16. helyen álló Rayo a 18. helyezett Getafét fogadja. Rendkívül fontossá válik innentől minden mozzanat, minden gól, minden pont. Az utolsó 5 helyen álló együttes között mindössze 4 egység a különbség, szóval itt valóban minden pont számít.

A FIFA játéknapok miatti szünet jól jött ennek a két együttesnek. A Rayo hét mérkőzés óta nyeretlen, a Getafe pedig január 16-án nyert utoljára, azóta 10 meccsen két remi mellett nyolcszor zakózott. Nem semmi...

A Rayo a 2016-os évben 6 hazai meccset játszott 2-3-1-es mérleggel. Azt az egy zakót a Barca ellen szedte be a vallekasi együttes, ami talán megbocsátható. Trashorrasék rendre gólgazdag meccseket játszanak, most is neki fognak ugrani a Getafének, hisz ez rendkívül fontos találkozó Paco Jemezék számára. Kötelező három pont hazai pályán, itt már a remi is csalódás lenne.

Embarba, Ze Castro, Ebert, Tono, Cobeno és Rat nem játszhat, de volt 12 nap a felkészülésre, Jemez vélhetően már tudja, kiket küld pályára. Azért a kulcsjátékosok pályára léphetnek, Embarba pedig amúgy sem számít gólzsáknak.

A Getaféből Vigaray hiányzik majd, ami igazából nem oszt, nem szoroz. Ezt a meccset a vendégek is meg akarják nyerni, igazi hatpontos találkozónak számító összecsapás ez. Érthetetlen egyébként a Getafe mélyrepülése is, nagyon szét van csúszva a madridi együttes. Főleg az idegenbeli meccsek végeredményei sokatmondóak, íme, az utolsó öt:

  • Granada-Getafe 3-2
  • Malaga - Getafe 3-0
  • Levante - Getafe 3-0
  • Las Palmas - Getafe 4-0
  • Barcelona - Getafe 6-0

Nem is a Barca elleni 6-0 az elszomorító, hanem a másik négy. Négyet kapni a Las Palmastól, hármat a Levantétől, ezek nem lehetnek véletlen dolgok. Ha a Rayo szebbik arcát mutatja, egymaga megrúghatja a tipphez szükséges három gólt, de itt vélhetően a Getafe is betalál majd, a Rayónak nem szokása meccseket nullára lehozni, az utolsó 7 találkozón kapott min. 1 gólt a vallekasi együttes. Minden a gólgazdag mérkőzés mellett szól, és mivel viszonylag sok idő telt el az utolsó bajnoki óta, remélhetőleg fásultságnak nyoma sem lesz.

Címkék: sportfogadás, tipp,