Sportfogadás tippek: Rayo Vallecano - Getafe

2013-01-07
A spanyol Primera Division 18. fordulóját a Rayo Vallecano és a Getafe mérkőzése zárja le. A hazaiak a 9. helyen állnak, míg a Getafe eggyel lemaradva a 10. Két középcsapat remélhetőleg nem középszerű meccse vár ránk, nézzük, mire számíthatunk!

Rayo Vallecano - Getafe

Tipp:Rayo DNB

Odds:1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:30

A 2011/12-es kiírásban a Rayo oda-vissza elverte a Getafe együttesét! Vagyis mondhatjuk, hogy szeretnek a madridi csapat ellen játszani.  A tavayi szezon előtt 2005-ben találkoztak utoljára, azokkal a meccsekkel már nincs értelme foglalkozni!

A Rayo tavaly hazai pályán 2-0-ra verte a Getafét, ám kisebb szépséghiba a mai meccsre nézve, hogy sem Michu, sem Costa nincs már a csapatnál. A mostani gólfelelősök Piti és Leo Baptistao 6-6 gólnál járnak. Delibacis és Dominguez is be-beköszön alkalomadtán, viszont Lass Bangura ezidáig nem talált be, pedig 14 meccsen lépett pályára, és azt sem foghatjuk rá, hogy olyan önzetlenül lepasszolna mindent. Fura, hogy ő még nem talált be, mert alapvetően a helyzetbe kerüléssel nincs baja, csak tipikus afrikai... a-mikor kapura kéne lőni, elfogy a tudomány...

A Rayo azért Michu és Costa nélkül is tartja magát. Otthon kilencből öt meccset nyertek, és stabil tagjai a középmezőnynek!

A Getafe 4-2-es zakóval búcsúztatta 2012-t, előtte játszottak két döntetlent, tehát nem lehet azt mondani hogy lendületben lettek volna. Most sem néznek könnyű este elé, hisz van három kulcsjátékos, akik nem lehetnek ma ott a pályán. Név szerint Barrada, Lacen és Pedro Leon.

Barrada 16 meccs/ 3 gól, Lacen 9/0 és Leon 15/2

A Getafe amúgy is nagyon kevés gólt lő, és most ha Lacent, mint védekező középpályást nem is számítjuk, Barrada és Leon személyében a két játékmestert veszítették el, akik a gólok mellett a helyzetek kialakításánál döntő szereppel bírnak. Nélkülük nem nagyon lesz a pályán olyan játékos, aki tudna majd valami váratlant húzni. Ott lesz azért Lafita, vagy Diego Castro, de félő, hogy ez kevés lesz!

Nem reménytelen a helyzetük, de idegenben ezen játékosok hiányában nem valószínű, hogy fölülkerekednek a Rayo-n. Tavaly sem ment nekik a darazsasok ellen, nem valószínű, hogy Barrada és Lacen nélkül támadnának föl.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,