Sportfogadás tippek: Rayo Vallecano - FC Barcelona

2013-09-21
A Rayo - Barca meccseken potyognak a gólok az utóbbi időben. Tavaly 0-5, azeőtt 0-7 volt a vége. Este 20:00 után kedrül, ma mennyi van Messiékben.

Rayo Vallecano - FC Barcelona

Tipp: FC Barcelona góljai 2.5 felett

Odds: 1.55

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

2012 áprilisában 7-0-ra győzött a Barca Vallecasban, majd októberben 0-5 lett a vége. Közös a két meccsben, hogy Messi mindkét alkalommal duplázott, és tudjuk jól, az argentín most is jó formában van, az Ajax elleni BL meccsen mesterhármast ért el.

A két csapat lehetséges kezdői:

Rayo Vallecano: Rubén - Tito, Galeano, Gálvez, Nacho - Saúl, Trashorras - Perea, Bueno, Viera - Larrivey

FC Barcelona: Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Adriano - Xavi, Song, Iniesta - Tello, Messi, Neymar

-barcanoticas.blog.hu-

Azt azért látjuk, hogy a Rayo átalakult az előző szezon óta, mondjuk ki nyugodtan, gyengültek. Ez nem túl jó hír a vallecasiak számára a 0-5 és a 0-7 árnyékának, vagy fényében -nézőpont kérdése...

Alexis helyét a Barcánál a hírek szerint ma Tello veszi át ismét. Úgy tűnik Tata Martino szeretné játékba hozni Tellot, ismét lehetséget kap, ahogy Song is.

A hírek szerint Massi, Neymar, Iniesta és Xavi is kezd, így pedig tényleg csodaszámba menne, ha a Rayo megúszná három bekapott gól alatt. Vélhetően szüksége is lesz a gólokra a Barcának, mert ugyan Pique a kezdőbe van jelelve, nem biztos a játéka. Jordi alba sincs, így Adriano biztosan játszik, csak az kérdéses, hogy a védelem szélén, vagy a közepén.

A Rayo focistái könnyen megkontrázhatják a Barcát, mondjuk ehhez nem ártana egy Lass sem, de a hírek szerint nem kezdő a villámgyors szélső.

A Barca az Ajax elleni gála után vélhetően ismét bemutatót tart. A Rayo az a csapat, amely ellen lehet focizni. alapvetően támadó felfogásúak, azért is kaptak sok gólt a katalánoktól, mert álltak be bunkerezni. Tudják ők jól, hogy nekik nem a Barca az igazi ellenfelük, legalább a közönség szórakozzon jól.

Nagyjából 1-4 körül lesz most is a vége, a katalánok félgőzzel is eljutnak három lőtt gólig!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,