Sportfogadás tippek: Rayo Vallecano - Atletico Madrid

2014-01-26
Két iksz után az Atleti győzelmi kényszerben van. A Barca és a Sevilla elleni döntetlen után kötelező nyerni Vallecasban! A Rayo nincs túl jó formában, így a papírforma alapján itt Diego Costáéknak nyerniük kell!

Rayo Vallecano - Atletico Madrid

Tipp: Atletico győzelem

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

A Rayo Vallecano helyzete nem túl fényes. Utolsó előtti a csapat a tabellán. Utolsó 5 bajnokijából 4-et elveszített a vallecasi együttes. Nincs pénz igazolásokra, persze ehhez hozzá vannak szokva arrafelé, mert ez évek óta így megy. Maximum kölcsönbe érkezhet valaki, de ez a maximum.

Az Atletinek a bajnoki címre fáj a foga. Legutóbb a Sevilla ellen csak 1-1-es döntetlent játszottak, most itt az ideje, hogy az igazi Atleticót lássuk. A rAyo védelme eléggé katasztrofális. Egy olyan csapat, amely nézhető meccseket játszik, de ez a látványos, bevállalós foci általában az eredmény rovására megy. A Rayo tudniillik soha nem játszik ikszre. Megpróbálnak nyerni, aztán vagy sikerül, vagy nem. Általában nem.

Az Atleti egy profi játékoskból álló gépezet, amely nagyon ritkán hibázik. Juanfrant ma nélkülöznie kell Matracosoknak, de azért egy-két embert lehet pótolni. Ráadásul a Rayónál is lesznek hiányzók: Baena és Adrian eltiltott, Perea, José Carlos és Seba Fernandez sérült.

A Rayo a legjobb csapatával sem venné fel a versenyt az Atletivel. A vendégek keveset hibáznak, és hiába nem látványos, amit játszanak, az eredmény őket igazolja. Idegenben nem lőnek annyi gólt, mint haza pályán, de szürke 1-0-al, vagy 2-0-al  hozni fogják ezt a mai meccset is. Koke, Villa, Costa, Gabi Thiago, Arda és a többiek azon lesznek, hogy a 'tico ott maradjon a Barcával és a Reallal egy ponton belül. Ha az Atleti komolyan hisz a bajnoki címben, ezt a mai meccset be kell húzni! Könnyen lehet, hogy nem lesz szép játék, bár ha a Rayo ismét felvállalja az őszinte támadó focit, akkor nem fogunk unatkozni!

Tipp: 0-2, 0-3, vagy 1-3. (Ősszel, a Vicente Calderónban 5-0-ra nyert az Atleti...)

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,