Sportfogadás tippek: Rayo Vallecano - Athletic Bilbao

2014-05-02
Elsején ünnepeltünk, ma viszont ismét itt a tippajánló. Ugorjunk le Spanyolországba, és nézzük, mi várható a Rayo-Bilbao találkozón.

Rayo Vallecano - Athletic Bilbao

Tipp: 2 gól felett AH

Odds: 1.35

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Három forduló van hátra a La Liga 2013/14-es kiírásából, és ahogy haladunk előre, egyre inkább kikristályosodik a kép. Az elmúlt körben a Rayo 3-0-ra elverte a Granadát, és egész biztosan bennmarad. Nagyon jó formában vannak Paco Jemez fiai, az utolsó 4 bajnokijukon 10 pontot megszereztek a lehetséges 12-ből, és lőttek 11 gólt.

Az Athletic szintén nagyot lépett célja felé. A Bilbao célja a 4. hely, és az ezzel járó BL-indulás kiharcolásának lehetősége. Nos, a Bilbao 3-1-re verte legnagyobb riválisát, a Sevilla FC-t. Hat pont lett a két együttes között a különbség, ami igencsak soknak tűnik három fordulóval a vége előtt.

Lényeg a lényeg, mindkét együttes elérte célját, és hiába nincs még lefutva az a 4. hely, Sevilla nem nyer háromból-hármat úgy, hogy az EL fináléjára készül.

A Rayo lendületben van, és most végre nyomás nélkül focizhatnak. A Liga legkisebb költségvetésű csapata, nekik ez a stabil középmezőnybéli helyezés dobogóval ér fel. Rendkívül őszinte focit játszanak, Paco Jemez pedig nem fogja azt mopndani a fiainak így e bennmaradás tudatában, hogy alibizzék végig a szezont. Tudni kell azt is, hogy a Rayonál a játékosok 1-2 éves szerződéssel rendelkeznek, szóval mindenkinek van lehetősége megmutatnia magát. A Bilbao sem fog görcsölni, és az is biztos, hogy a baszk együttes is nyerni szeretne, és bebiztosítani a 4. pozíciót 2 fordulóval a vége előtt.

A tippünk az, hogy potyognak majd a gólok, de egy óvatos 2 gól fölött AH opcióval indítjuk a hónapot.
Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,