Sportfogadás tippek: Rayo Vallecano - FC Barcelona

2016-03-03
Ha a Rayo valamelyik gigásszal játszik, ott ritkán unatkozik az ember. A vallekasi együttes mindig meg akarja verni a Barcát és a Madridot, de általában mindig nagy zakó lesz a vége. Vélhetően most is...

Rayo - Barcelona

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.55

Iroda: winmasters

Kezdés: csütörtök, 21:00

 

Először jöjjenek a számok:

A két együttes utolsó 10 bajnokijából 10-et a Barca nyer. Ezen a 10 meccsen 45 gólt lőttek Messiék, azaz meccsenként 4.5-öt átlagban. A Rayo összesen négyszer volt eredményes, de az utolsó két találkozásuk alkalmával háromszor is bevette a Barca kapuját a vallekasi együttes.

Pace Jemez fiai ma is győzelemre játszanak, más kérdés, hogy a Rayo a döntetlent is aláírná jelen helyzetében. A sérültlista ugyanis nem rövid: Michu, Tono, Ebert, Cobeno, Rat, Jozabed, Javi Guerra és Pablo Hernandez is sérült. Nem lesz könnyű dolga Paco Jemeznek a kezdő kijelölésekor.

Várható kezdőcsapatok:

Rayo:J. Carlos-Quini-Llorente-Zé Castro-Tito-Iturra-Trashorras-Embarba-Piti-Bebé-Manucho

Barca: Bravo-Vidal-Mascerano-Pique-Alba-Rakitic-Busquets-Iniesta-Messi-Neymar-Suarez

Ezt a meccset a Barca behúzza, vélhetően nem is egy, nem is két góllal. Ezt tudja Lucho és Paco Jemez is. Utóbbi vélhetően úgy küldi pályára csapatát, ahogy ilyen meccsek előtt szokta: Menjetek ki, élvezzétek a játékot, merjetek játszani, és ha lehet, nyerjétek meg a meccset. -na ez az utolsó dolog nem fog menni, de a Rayo Jemez alatt mindig őszinte focit játszik. Bele is szalad a késbe elég sűrűn, emlékezzünk csak a Real Madrid elleni 10-2-re.

De az fix, hogy a vallekasi együttes mer játszani, mer passzolgatni, képes szép akciókat vezetni, és képes gólokat lőni. A védekezés pedig sosem volt erőssége ennek a csapatnak, idén sem az. Utolsó 5 bajnokijából 4-et adott 2-2-re a Rayo. Sok gólt lőnek Trashorrasék, és még többet kapnak. Ismerve a Barcelonát, a Messi-Suarez-Neymar trió erejét, simán benne van, hogy a Darazsak ma is ki lesznek tömve...

A Barca győzelme 1.20-ért egész jól néz ki. De elég szürke tipp, ha ez a két együttes találkozik, megéri inkább a gólok felé nézelődni. A 3.5 gól felett tipp 1.55-ös oddsal szintén egész korrekt. Bátrabbak akár 5.5 gól felett opciót is vállalhatnak 3.60-as oddsért. Itt tényleg gólfesztivál lehet, ezt a meccset talán még a Rayo is élvezni fogja, Messiék meg főleg.

Ráadásul úgy igazán tartalékolni sincs mire, a Barca hétvégén az Eibar ellen játszik, a Rayo pedig csak hétfőn lép majd pályára a gyengélkedő Espanyol otthonában.

Tipp: 1-4, 1-5 vagy 1-6

Címkék: sportfogadás, tipp,