Sportfogadás tippek: Rajtol az NBA!

2015-10-26
Hamarosan rajtol az NBA, mi pedig fogadunk! Méghozzá remélhetőleg tutira!

Keddről szerdára virradóan kezdődik az NBA, a világ legerősebb kosárlabda-bajnoksága a legnagyobb ászokkal. A csapatokat Keleti és Nyugati konferenciákra osztják be, mindkét konferenciából a legjobb jut az ún. NBA Finals-be, ahol négy mérkőzést kell megnyerni, hogy valamelyik együttes bajnoknak mondhassa magát.

Sok portál foglalkozik azzal, hogy kik lehetnek esélyesek, titkos favoritok. Mi most nem rágjuk át magunkat a csapatokon, esélyeken. Elég azt tudni, hogy Kelet legjobb csapata papíron a Cleveland Cavaliers. Az előző évben kegyetlen sérüléshullám ellenére játszott döntőt a Cavs, de Warejao, Love és Irving nélkül James kevés volt ahhoz, hogy a Warriorst legyőzze. Ettől függetlenül Keleten a Cavs volt a legjobb a sérülések ellenére is. Az alapszakaszban vitézkedő Atlantát pl. 4-0-ra verte a Cleveland, ahogy arrafelé mondják, kisöpörte. De a nagy rivális Bulls is csak megszorongatni tudta James csapatát, 4-2-vel a chicagói bikákat is lenyomta a Cavs.

Nos, ez a Cleveland idén sokkal erősebb lesz, és az sem valószínű, hogy ismét egy olyan mértékű sérüléshullám sújt le Clevelandre. Érkezett Mo Williams képes 30-40 pontra egy meccsen, ha épp jó napja van,  lényeg az, hogy Keleten egy győztes lehet, ez pedig a Cleveland!

Az előző kiírásban a megtizedelt Cavs tudott lazán nyerni Keleten, így lesz ez most is!

A Unibet a rajtig megemelt oddsokat ad három együttes végső győzelmére. Ez a három együttes a Cavs, a Spurs és a Warriors.

Nos, ezt ki lehet használni. De hogyan?

Egyszerű, csak a Cavs győzelmére kell fogadnunk, méghozzá 5.50-es oddson. A legmagasabb odds 3.75 a piacon, de az Unibet megemelt oddsainak köszönhetően most 5.50-es szorzóval fogadhatunk, hogy a Cavs lesz a bajnok.

Persze, akad buktató, mert semmire sincs garancia, de az előző évben is Kelet gyengeségéről szólt a liga, olyan csapatok csúsztak be Keleten a play-offba, amelyeknek nyugaton esélyük sem lett volna. Ezt a Keletet nyerte lazán a Cavs úgy, hogy 4-5 alapember dőlt ki, többen már a szezon elején.

Most tehát fogadunk a Cavs-re, és várjuk, hogy bejusson a döntőbe. Ott aztán nincs más hátra, mint a Cavs leendő Nyugatról érkező ellenfelére is tenni egy kis pénzt. Most teszünk 5.50-es oddson a Cavsre, aztán majd kb. 1.80-as oddson (vagy akár magasabb szorzón)  Cavs leendő ellenfelére, legyen az a OKC, a Warriors, a Houston, vagy a Spurs, mindegy. Ott már bármi lesz, csak nyerhetünk. Egy dolgunk van, kiszurkolni a Cavs keleti győzelmét, de elnézve a mezőnyt, ezzel nem lesz probléma. Ez az 5.50-es odds már minőséget képvisel, ismerve az esélyeket!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,