Sportfogadás tippek: Potsdam - MTK

2013-10-16
Múlthéten a magyar MTK a női BL főtábláján 5-0-ra kapott ki a Potsdamtól. Ez elsőre csúnyának tűnik, de higgyük el, nem az! Ma Potsdamban a visszavágóra kerül sor.

Potsdam - MTK

Tipp: 5.5 gól felett

Odds: később lesz megállapítva, de olyan 1.60 körül várható

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

A német Potsdam a női klubfociban nagyjából olyan, mint férfi vonalon a Dortmund. Nagyon erős kis csapat tele minőségi légióssal. Évek óta meghatározó csapata a női BL-nek. Többszörös döntős és BL győztes a német csapat, nem mellesleg jelenleg is vezeti a német Bundesligát.

A magyar MTK itthon remek csapat, sőt talán egyértelműen a legjobb. Van egy-két játékosuk, akik talán a Bundesligában is megállnák a helyüket kisebb klubokban. Az első meccsen is lehetett látni egy-két magyar játékoson, hogy azért egy-két csel simán összejött, de inkább egyéni villanások voltak, a Potsdam nem engedte kibontakozni az MTK-t.

Ma hazai pályán méginkább megnyomják majd a németek, és játszanak egy picit a közönségnek. Az MTK olyan szempontból kellemes ellenfél, hogy Csiszárék biztos nem fognak durvulni, rugdosódni. A Potsdam itt Budapesten félgőzzel lőtt 5 gólt, otthon, ha kicsit nagyobb akarással játszanak, lőhetnek 7-8 gólt is.

4-3-3-at játszik a német együttes, valószínűleg most is Anonma, Evans és Andonova lesz elöl, Hegeberget sérülése miatt aligha fogjuk látni. A középpályán remélhetőleg ismét ott lesz majd a svéd kiválóság, Göransson, aki a Hidegkuti stadionban szinte semmit nem mutatott. Ha végre lesz kedve játszani, akkor biztosan látunk tőle egy-két olyan cselt, amit a női mezőnyben nem sűrűn. A Potsdam mindig támadólag lép föl, és hiába lőttek 'csak' öt gólt Budapesten, azért volt még mellette helyzetük bőven.

A magyar bajnok tehát nem fog unatkozni, de jelenleg az MTK és a Potsdam között tényleg óriásiak a különbségek minden téren. A sorsolás kibabrált a Pádárékkal, hisz azért itt a 32 között van legalább 5-10 csapat, amelyek ellen az MTK továbbléphetett volna. A Potsdam sajnos pont azon együttesek közé tartozik, ahol már a sorsolás pillanatában eldőlt, melyik együttes lép tovább.

Azért szurkoljunk Vágóéknak, hátha összejön egy gól a németek ellen. Itthon is megvolt a lehetőség Pádár előtt, hátha idegenben is lesz egy-két ziccer, amiből magyar gól születik.

 

Sok sikert a tipphez, és azért hajrá MTK!

Címkék: sportfogadás, tipp,