Sportfogadás tippek: Portugália U21 - Németország U21

2015-06-27
A csehországi U21-es Eb-n szombaton rendezik az elődöntőket. Németország Portugáliával játszik, a másik ágon a két északi együttes, Dánia és Svédország csap össze.

Portugália U21 - Németország U21

Tipp: Németország vagy iksz

Odds: 1.33

IRoda: TippmixPro

Kezdés: szombat 18:00

 

Javában zajlik az U21-es labdarúgó-Eb Csehországban. Ma az elődöntőket rendezik, Németország Portugáliával találkozik, a másik ágon pedig Dánia-Svédország párharc zajlik a fináléba jutásért. A német-portugál csata mindenképp nívósabbnak tűnik, jó esélye van rá, hogy amelyik csapat itt nyer, az nyer a döntőben is, bár a dánok is elég jónak tűnnek, és nem írhatjuk le a svédeket sem.

Szóval a lényeg az, hogy az elődöntőbe jutott csapatok kvalifikálták magukat a jövő évi Olimpiára. Ha így nézzük, lekerült a teher a csapatokról, az egyik cél teljesítve van. De aligha mondják a srácok, hogy ennyi elég is volt!

Eddig olyan elképesztő futballt egyik csapattól sem láttunk itt a tornán, a németek és a portugálok is kétszer játszottak döntetlent, és egy-egy győzelmük van. Túlzottan is óvatosak voltak a válogatottak, a játékosok meg fáradtak, elvégre hiába fiatalok, azért itt a legtöbben végigjátszották a szezont, aztán ahogy vége ennek a tornának, már kezdődik is alapozás időszaka...

A mi tippünk, hogy Németország nem fog kikapni. Lehet, hogy nyerni sem, de hogy nem kap ki, az elég jó kis tippnek tűnik. A luzitán srácok három meccsen csak két gólt lőttek, igaz, mindössze egyet kaptak. Nem brillíroznak a német fiatalok sem, de azért öt gólt összehoztak, és minimum egy dugó minden meccsükre jutott. Vollandékban több van, Portugália vélhetően nem lenne elégedetlen, ha büntetőkig húznák.

Rutinosabb a németek védelme, ter Stegen pedig igazán jó kapus. Canék jól szűrnek középen, és a Volland-Meyer-Younes-Arnold-féle kreatív zóna is erősebbnek tűnik, mint az ellénfélé. A mi tippünk tehát az, hogy Németország nem kap ki ma délután Portugáliától az U21-es Eb-n.

Várható kezdőcsapatok:

Németország: ter Stegen-Korb-Ginter-Heintz-Schultz-Can-Kimmich-Bittencourt-Younes-Meyer-Volland
Portugália: Sá-Esgaio-Oliveira-Figueiredo-Gurerreiro-Joao Mario-William Carvalho-Oliveira-Bernardo Silva-Ricardo Pereira-Ivan Cavaleiro

Címkék: sportfogadás, tipp,