Sportfogadás tippek: Portugália - Mexikó

2017-06-18
A Konföderációs Kupa a jövő évi vb főpróbája. Nem biztos, hogy a csapatok véresen komolyan veszik, sokkal kisebb a tét, mint majd lesz a jövő évi világbajnokságon, ami nem jelenti azt, hogy nem lesznek jó és szórakoztató mérkőzések ezen a tornán.

Portugália - Mexikó

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Bet365 odds: 2.15

Tippmix odds: 2.00

Kezdés: szombat, 18:00

 

Az A jelű négyesben Oroszország 2-0-ra legyőzte Új-Zéland válogatottját a nyitómeccsen. Ha a papírformát nézzük, Új-Zéland vélhetően pontot sem szerez, így a Portugália-Mexikó-Oroszország trióból megy tovább két együttes a legjobb négy közé.

Portugália és Mexikó erős csapattal érkezett erre a tornára, ellentétben pl. a németekkel. A luzitánoknál Ronaldo is vállalta a részvételt, de itt van Nani, Quaresma, Moutinho, Adrien Silva, mindenki, aki számít. Egy-két tehetség, mint pl. Renato Sanchez az U20-as Eb-n szerepel, így természetesen két helyen nem lehet egy időben, de ez a portugál keret így is bombaerős. Viszont a védelem, és főleg annak közepe elég öreg már, Pepe eleve sérülésből tért vissza, így ő aligha van 100%-os formában. Bruno Alves sem fiatal, amíg Pepe 34 éves, ő már 35. Eliseu is bőven 30 fölött van már, szóval rutinos a portugál védelem, de úgy is fel lehet fogni, hogy talán picit lassabb, mint az elvárható lenne.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz a most regisztrálóknak

Mexikó mestere igyekezett a legjobb csapatot összerakni. Még Vela is visszakerült a válogatottba, aki azért korábban nem mindig volt jó viszonban a szövetséggel. Most ő is ott van a keretben, ahogy Chicarito, Jonathan dos Santos, Layún, Fabian, Giovanni dos Santos, de itt vannak az öregebbek is, mint a kapitány, az ex-Barca spíler Rafa Marquez, Andrés Guardado vagy Oribe Peralta. Erős együttes ez, kérdéses viszont, hogy milyen mentalitással lép pályára Mexikó. Vélhetően nem alibizni jöttek, tényleg a legjobbak érkeztek meg erre a tornára, és a portugálok azért képesek az alibi focira. Mondjuk nem Ronaldo, aki mindig nyerni akar, de azért mégis szezon vége van. Persze ő mindig gólokat akar lőni, és talán fog is. Sem ő, sem Nani, sem Quaresma nem igazán zár majd vissza, védekezésbe ők aligha segítenek be, így remélhetőleg lesz majd olyan periódusa a meccsnek, mint gyengébb megye 3-as találkozók hajrájában, amikor is kiürül a középpálya. Márpedig ha nincs középpálya, akkor a sokszor unalmas mezőnyjáték helyett a kapuk előtt lesznek események, és jó eséllyel gólok is.

Címkék: sportfogadás, tipp,