Sportfogadás tippek: Portugália - Magyarország

2015-06-10
Ma este a magyar kézilabda válogatott Portugáliában lép pályára. Igen ám, de a jobb játékosaink már megérdemelt pihenőjüket töltik, hisz négyből négy meccset nyertek, és az Eb-részvétel már biztosított.

Portugália - Magyarország

Tipp: Portugália nyer

Odds: 1.35

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Lényeg a lényeg, Nagy Laciék nyertek 4 meccsből négyet, így kijutottak az Eb-re. A mai meccsen így a fiatalok kapnak lehetőséget Dushebaev mestertől. Persze fontos az eredmény is, de nem a legfontosabb. Dushebaev látni akarja, ki mire képes az ún. hátországból.

A magyar keret:

Kapusok: SZÉKELY Márton (Balatonfüred), BARTUCZ László (Cegléd)
Balszélsők: GAZDAG Tibor (Csurgó), BÓKA Bendegúz (Balatonfüred)
Balátlövők: BODÓ Richárd (Grundfos Tatabánya), GERDÁN Tibor (Balatonfüred), LIGETVÁRI Patrik (Balatonfüred), FALUVÉGI Rudolf (Balatonfüred), BORSOS Tamás (Csurgó)
Irányítók: LÉKAI Máté (MKB MVM Veszprém), SZÖLLŐSI Balázs (Balatonfüred)
Beállók: BÁNHIDI Bence (Balatonfüred), HEGEDŰS Márk (MOL Pick Szeged)
Jobbátlövők: BALOGH Zsolt (MOL Pick Szeged), ANCSIN Gábor (MOL Pick Szeged)
Jobbszélsők: PÁSZTOR Ákos (Grundfos Tatabánya), HORNYÁK Péter (TuSem Essen, német)

Persze nem egy rossz csapat ez, De azért látjuk, hogy ez nem az igazi magyar válogatott! Ráadásul ha visszaemlékszünk, a portugálok elleni hazai meccs is épphogy meglett, nagyon nem ízlett nekünk a portugálok rohanós játéka. Támadás és védekezés között nem tudtunk cserélni, rendre gyorsan közepet kezdtek, és rendezetlen fal ellen támadtak. Sokáig vezettek is, ám a hajrára azért összekapta magát a magyar együttes, és nyögvenyelősen, de nyert. Portugáliában ez a fiatal, kevésbé összeszokott csapat valószínűleg esélyetelen lesz.

Nem kell ezt túlragozni, csak megrakni a portugál sikert. Más lenne az esély, ha minden játékosunk pályára lépne, de nem lép. A luzitánoknak kell a győzelem, otthon nem fogják elszórakozni ezt a meccset a tartalékos magyarok ellen.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,