Sportfogadás tippek: Portugália - Ghána

2014-06-26
A G csoportban akad még nyitott kérdés az utolsó kör előtt. Az Egyesült Államoknak egy döntetlen elég a továbbjutáshoz a németek ellen, a ghánaiak és a portugálok pedig saját meccsük mellett fél szemmel a másik találkozóra is figyelnek majd.

Portugália - Ghána

Tipp: Ghána gólt szerez

Odds: 1.28

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Portugália elég nagy bajban van, mert matematikailag továbbjuthat, de -4-es a gólkülönbsége. A luzitánoknak nem elég nyerni, gólokkal kell nyernie. Kivéve persze akkor, ha Németország össze-vissza veri USA-t.

A portugál válogatott nem az igazi, és nem lesz ma sem. Van egy CR7, aki sérülten játszik, van egy Pepe, aki nincs. hisz eltiltatta magát. Coentrao sérült, az őt helyettesítő André Almeida sem egészséges. Veloso sérülten játszik, ha egyáltalán játszik, és eddig két csatára dőlt ki a csapatnak, persze az is igaz, hogy egyikükért sem kár. Postiga és Hogo Almerida ketten nem ér mondjuk egy Enner Valenciát...

Nem az igazi ez a csapat, és az az igazság, hogy a németek elleni 4-0-ás zakó nagyon taccsra tette a válogatottat.

Ghána sokkal komolyabb erőt képvisel. Hattal kevesebb pontjuk van, mint a katicának, de USA ellen mezőnyben domináltak, és bizony a németek ellen is úgy játszottak, hogy az a játék sokáig repítheti a csapatot. Ha a németek nem segítenek be USA-nak, Ghána ma győzelem esetén továbblép.

Kemény, agresszív, gyors, kreatív, agilis játékosok játszanak az afrikai válogatottban. Ma csilloghatnak a Fekete Csillagok. Ghána jobb csapat jelenleg, és sokkal veszélyesebb, mint a portugál együttes. A luzitánoknál Ronaldót kell kikapcsolni, és meg van lőve az ibériai gárda.

A ghánaiak nyílt, őszinte focit játszanak, és ami a fő, hogy bíznak a továbbjutásban. Ez a ghánai csapat nekirontott USA-nak, aztán nem ijedt meg a németektől sem. Egy picikét szétesőben lévő, megtépázott önbizalmú portugál együttes nem állhat Ghána útjába. USA ellen rengeteg ziccerük volt, kész csoda, hogy csak egyet vertek be. Németország ellen kettőt gurítottak úgy, hogy szintén marad ki ajtó-ablak ziccer. Nehogy már Portugália ellen nullázzon a ghánai együttes! A mi tippünkhöz egy gól is elég, de Ghána valószínűleg nem áll meg egynél!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,