Sportfogadás tippek: Portugália - Cyprus

2017-06-03
Ez a szombat a kézi BL Final Four-ról és a foci BL döntőjéről szól. Ezekre összepontosítunk, és írtunk is korábban ezekről az eseményekről, de van itt egy találkozó még, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

Portugália - Cyprus

Online sportfogadás tipp: Cyprus gólt szerez

Bet365 odds: 2.50

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat, 17:00

 

Portugália a legbundásabb focinemzet, mese nincs. Talán csak egy-két afrikai ország versenyezhet vele, de hogy Európában a legtöbb necces eredmény a luzitánoké, az hétszentség.

Ne menjünk messzire, a portugálok a legutolsó felkészülési meccsen sem játszottak épp hétköznapi találkozót. A svédek ellen a 34. percben 2-0-ra vezettek, egészen az 53. percig 2-0 volt az állás. Ekkor a svéd csapatból Claesson szépített, majd a 76. percben egalizált. A 93. percben még 2-2 volt az állás, majd jött Joao Cancelo, aki a biztonság kedvéért vert egy öngólt, így a svédek 0-2-ről 3-2-re nyertek. Gondoljunk csak bele, milyen szép oddsa szokott lenni a HT/FT fordításnak, vagy milyen szép odds volt a svédekre például félidőben 2-0-ás portugál előnynél.

A luzitán válogatott 2015-ben a Zöld-foki Szigetek válogatottja ellen játszott barátságos meccset, otthon volt képes elveretni magát 2-0-ra

Bet365 - 15.000 Ft bónusz a most regisztrálóknak

De volt egy emlékezetes meccs Portugália és Cyprus között még 2010-ben, amikor is tétmeccsen (!) játszott 4-4-et a két együttes. Akkor és ott a 11. percben például már Cyrus vezetett 2-1-re, végül 4-4-el ért véget a találkozó. Gondoljunk csak bele, milyen szorzók estek ott le...-szóval, ha bundameccs, akkor elsőként kell eszünkbe jutni Portugáliának.

Egyébként e barátságos meccset követően a luzitánok Lettországba utaznak selejtezőre, Ronaldo és még több kulcsjátékos ezért ezt a bohóckodást kihagyja, Cyprus pedig Gibraltár ellen mérkőzik majd meg.

A tippünk mi más lehetne, mint az, hogy ez sem lesz tiszta meccs. Eleve a portugáloknál mindenki egy fárasztó szezonon van túl, ami nyílván a ciprusi srácokra is igaz. Csak amíg egy ciprusi labdarúgó azért nem minden nap játszik az Európa bajnokai ellen, ha a luzitánok lazábbra veszik a figurát, még ki is kaphatnak. Egyébként a portugál-válogatottnak a legfontosabb, hogy a lettek ellen nyerjenek majd a vb-selejtező, aztán Ronaldóékra még vár a nyári Konföderációs Kupa, újabb három alkalom a bundázásra...

Egyetlen ciprusi gól 2.50-el fizet, ha netán két gólt lőnek a ciprusiak, az már 11.00-es odds. Az ominózus 4-4-es találkozón erre 11 perc elég volt Ciprusnak, most lesz rá 90, plusz 4-5 perc ráadás.

Címkék: sportfogadás, tipp,