Sportfogadás tippek: Porto - Lille

2014-08-26
Egy hete Lille-ben 1-0-ra nyert a Porto BL-selejtezőn. Kedden jön a visszavágó, és hiába tudot nyerni idegenben a luzitán csapat, egy gólos előnyt le lehet dolgozni.

Porto - Lille

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.36

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

Múlt szerdán a Villeneuve d'Ascq-ban Herrera góljával idegenben tudott nyerni a Porto. Az biztos, hogy nagyobb a BL-rutin luzitán oldalon, az idegenben lőtt gól mindig sokat ér, főleg, ha mellette egy sem kap a csapat.

A Porto egyébként portugál csapat, de a múlt heti kezdőben mindössze egy portugál játékos kapott helyet a kezdőben. Rubén Nevesen kívül csak légiós volt a csapatban, brazilok közül öten. Az előző szezonban még a La Ligában rúgta a bőrt Casemiro, Oliver Torres vagy Brahimi is, Lopetegui mester viszont nem szórakozott, egyből a kezdőbe dobta az új srácokat. Végül is érthető, tudta jól, hogy kikről van szó, és mit várhat ezektől a srácoktól. Meg is lett az eredménye, idegnebn 1-0-ra nyerni nagyszerű eredmény.

A Lille együttesét főleg a kiváló védekezéssel azonosítják. Volt is egy rekordja Enyeama kapusnak, amikor is meccseken keresztül kapott gól nélkül hozta le a bajnokikat. Kjaer és Basa nagyon stabil hátul, a Lille három bajnokit játszott már idén, és még nem kapott gólt.

Igen ám, de Portóban nem lehet csak védekezni. Hátrányban a csapat, és ha a luzitánok otthon is találnak egy gólt, a Lilletől már kettő kell. Arra pedig nem lehet alapozni, hogy otthon nullázik a Porto, mert ez az együttes keményebb, mint a Metz, a Caen vagy a Lorient. Girard mesternek előbb-utóbb kockázatot kell vállalni, és támadóbbá kell formálnia a csapatát. Ha az elején nem is szeretne sokat kockáztatni a Lille, előbb utóbb ki kell nyílni, ha sokáig marad a 0-0.

A lényeg tehát az, hogy ezt a tippet talán érdemes majd élőben megjátszani, pár perc után ha nincs gól, 1.50-1.60 körül mozog majd a szorzó.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,