Sportfogadás tippek: Portland Timbers - LA Galaxy

2016-07-23
Az MLS-ban szombat este (CET) nyugaton egy igen jó meccsre van kilátás. Az előző kiírás nyertese, a Portland Timbers a magára találó LA Galaxy-t fogadja.

Portland Timbers - Los Angeles Galaxy

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Bet365 odds: 1.80

Tippmix odds: 1.70

Kezdés: szombat 21:30

 

A Portland és a Los Angeles is régóta veretlen, ennek köszönhetően mindkét együttes rájátszást érő helyen áll jelenleg. A Portland nem kezdte jól az idényt, ám mostanra már összekapta magát. Ez persze főleg a hazai pályás meccseire igaz, hisz amíg idegenben 10-ből 1 meccset sem nyert meg a Timbers, addig otthon 11-ből 7-et is behúzott. Az utolsó 5 hazai meccsből négyet tudott megnyerni!

Kisebb sérülése után az argentin Valeri két góllal tért vissza, főleg neki is köszönhetően 3-1-re verte a Timbers a Seattle Sounders együttesét!

A Galaxy szintén jó formában van, utolsó három bajnokiját behúzta. Ezen a három mérkőzésen még gólt sem kapott a Galaxy, most aligha fogja megúszni. Persze akár bele is férhet a kapott gól, hisz a Galaxy-nél Keane játszik éket, mögötte pedig ott van a Zardes-Gerrard-dos Santos trió.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz új játékosoknak!

A US Open Kupában találkoztak utoljára, ott a vendég Galaxy tudott nyerni idegenben 1-0-ra, de az más meccs, más sorozat. Bajnokin idén áprilisban 1-1-re végeztek, ám ezen összecsapás előtt volt jópár gólgazdag egymás elleni találkozójuk. Például 2015 októberében Los Angelesben nyert a Portland 5-2-re. Az előző évben még két meccsük volt egymás ellen, egy Galaxy siker hazai környezetben (5-0), és Portlandben egy 2-2-es döntetlen.

Szóval ez a két együttes azért képes jó és szórakoztató meccsekre. A Portland stadionja, a Providence Park a legjobb hangulatú létesítménye a ligának, és a Timbers szurkolói hihetetlenül szeretik csapatukat. Mindkét együttes jó formában van, reméljük, hogy az előző szezonhoz hasonlóan ismét játszanak egy gólgazdag találkozót a felek. Ráadásul a góloknak kedvezhet, hogy a Galaxy két védője, Rogers és A. Cole sem léphet pályára a Portland ellen.

Címkék: sportfogadás, tipp,