Sportfogadás tippek: Babos Tímea - Polana Hercog

2015-07-20
Wimbledonban Babos Timi egyéniben a 2. körben elvérzett, ám női párosban és vegyes-párosban is nagyot alakított. Ahogy azonban várható volt, párosról egyénire, fűről salakra nem sikerült átállni, így simán kikapott a Bukarest Openen Vincitől.

Babos Tímea - Polana Hercog

Tipp: Hercog nyer

Odds: 1.45

Iroda: TippmixPro

Kezdés: kedd 11:00

 

Való igaz, csak kedden lesz a meccs, ám az odds vélhetően csak csökkenni fog. Timi Wimbledonban a párosokban igen messze jutott, a páros az ő terepe, egyéniben sosem fog feljebb jutni. Wimbledonban Mladenovic és Peya oldalán is jól játszott, aztán ahogy várható volt, Bukarestben, egyéniben, salakon már nagyon nem ment a játék. Úgy kapott ki simán az olasz Vincitől, hogy az olasz is bőven legjobb tudása alatt játszott.

Timi el is mondta Wimbledon után, hogy lesz még két versenye, Bukarest és a Bad Gastein, aztán egy kis időre pihenőre vonul. Nos, ha kedden kikap, akkor hosszabb lesz a pihenő. Minden rosszban van valami jó...

Hercog szintén játszott a Bukarest Openen, ám Timivel ellentétben meccset is nyert, méghozzá hármat. Smitkovát, Tiget és Krunicot is 2-0-ra verte, aztán jött a szlovák Schmiedlova, aki később a döntőben Erranit is 2-0-ra verte.

Hercog és Timi kétszer találkoztak, mindkét alkalommal a szlovén lány tudott nyerni. Még 2013-ban Marseille-ben 2-0-ra salakon, aztán idén kemény borításon Sydney-ben is Hercog bizonyult jobbnak. Babos Timi feltöltődhetett erre a tornára, de félő, hogy inkább az előtte álló pihenő jár már a fejében. A szlovén lány már kétszer megverte Timit, félő, hogy kedden ez a szám háromra duzzad!

Címkék: sportfogadás, tipp,