Sportfogadás tippek: Podravka - Fleury

2015-10-27
A női kézilabda Bajnokok Ligájában most is veretjük a horvát Kaproncát. Most sem túl magas az odds, de most is jönni fog.

Podravka Koprivnica - Fleury

Tipp: Fleury

Odds: 1.16

Iroda: bet365

Kezdés: nov. 1. 17:30

 

Várni kell pár napot erre a találkozóra, ennyi a hátránya mindössze. Ugyanakkor ezek azok a bizonyos 10/10-es tippek. Múlt hétvégén a Thüringerrel is elverettük a Koprivnicát, és nyert is a német együttes 27-21-re idegenben. Most a Fleury-n a sor, hisz a Fradi is elverte már a horvát együttest 28-16-ra.

A Thüringer picit jobban megizzadt, talán túl könnyen vették a meccset, de a félidőben még szűken a Podravka vezetett. Aztán ahogy az várható volt, a németek keményítettek a védekezésen, jobban koncentráltak elöl, és végül 27-21-re nyerni tudtak. Hüber és Buceschi 7-7 gólt dobott, de igazából csapatmunka volt a győzelem a Thüringer esetében.

Hiába volt méltó ellenfele a Thüringernek a Podravka, a 2. félidőre elfáradt, és nyolc góllal kapott ki a második 30 percben. Ez egyértelműen a keret szűkösségének tudható be, kevés valóban BL-szintet képviselő játékosa van a Podravkának. Egy félidőt még bírnak talán ( a Fradi ellen ebből sem láttunk semmit), de kettőt már aligha)

A Fleury egy francia csapat, mindkét BL-meccsét ikszre adta. Az első körben a Thüringer ellen, a másodikban a Fradi ellen játszott döntetlent. Vélhetően elegük van a remikből, ráadásul az FTC ellen egy utolsó másodpercben szerzett Cifra-gól okozta 'vesztüket'. Fájhatott a franciáknak az a pontvesztés, már csak azért is, mert második hazai meccsét sem tudta megnyerni, másrészt végig vezetett, a meccs elején pl. 6-7 góllal, valósággal sokkolta a zöld-fehéreket a Fleury.

Ez a három együttes, az FTC, a Fleury és a Thüringer nagyjából egy szinten van. Ezt mutatják az eddig eredmények is. Ugyanakkor a Kapronca más szintet képvisel, nem véletlenül kapott ki az FTC és a Thüringer ellen 12, illetve 6 góllal.

Cabral Barbosáék is megszerzik majd hétvégén első győzelmüket a BL-ben. A horvát együttes ellen nem férhet bele a döntetlen. Nem világverő együttes a Fleury, nem is fog BL-t nyerni idén, de az olyan együttesek, mint a jelenlegi Podravka, igencsak ideális ellenfél ennek a dinamikus kézit játsszó francia együttesnek. Lehet, hogy az első félidőben még tartja valamennyire a lépést a Kapronca, de hogy a végét megint nem fogja bírni, az 100%. Sőt, ha a Fleury képes olyan kezdésre, mint az FTC ellen, akkor ebben a horvát együttesben nincs annyi, mint volt a Fradiban, hogy -7-ről visszajöjjön, és egalizáljon. Valóban nem egy óriási odds ez az 1.16, de jönni fog, és ez a lényeg!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,