Sportfogadás tippek: Parma - Juventus

2013-01-13
Mindössze egyetlen egy csapat veretlen hazai pályán az olasz Serie A mezőnyében, ez pedig nem más, mint a Parma! Sőt nem csak veretlen, de a legkevesebb gólt is kapták saját közönségük előtt, kilenc meccsen hétszer zörgették meg a hálójukat! Parma-Juve, nézzük

Parma - Juventus

Tipp: Juventus góljai 1.5 felett

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 A Parma együttesét hazai pályán nem szokták megszórni. Legutóbb még 2012 októberében a Roma vágott kettőt, kis szépséghiba római szempontból, hogy kaptak rá hármat! :D

Most Olaszország legjobb klubcsapata lesz a vendégük, méghozzá az idegenbeki tabellát nézve is a legjobb! A Juve 7-1-1-es mérleggel rendelkezik vendégségben, és kilenc meccsükön 20 gólt hoztak össze!

A mai meccsen a hazaik oldaláról Galloppa játéka kérdéses, Benalouane és Lucarelli azonban biztosan nem lép pályára. A vendégeknél Marchisio és Chiellini hiánya okozhat több-kevesebb gondot, Pepe és Bendtner hiánya aligha.  Asamoah Afrika Kupázik pár nap múlva, szóval rá sem számíthat Conte mester.

A PArma egyébként 4-3-3-at játszik általában, ami egyesek szerint inkább 4-5-1 :D De lényegtelen, hogy rajzon hogy mutat a felállás, a lnyeg az, hogy működk. Kevés gólt lőnek, de keveset is kapnak. Azonban a Juve számára meleg lett a pite, hisz  ha a Samp elleni zakó után itt is elesnek, a Lazio pedug hozza a papírformát, akkor két pont marad a Juve előnyéből! Ráadásul jön majd a BL, és tudjuk, hogy Conte ott Pirlonak, és egy-két kulcsjátékosnak rendre pihenőt ad...

A torinóiaknak meg kell mutatni, hogy más csapat ne nagyon álmodozzon a bajnoki címről! Meg kell mutatniuk, hogy a Parma otthonában is lehet nyerni!

Hátul a Bonucci-Caseres-Barzagli trió adott, középpályán láthatjuk majd Pirlot, Vidalt, Pogbát és Lichsteinert, elöl pedig lesz minimum két támadó, de hogy kik, azt talán csak Conte tudja. Bendtner tuti nem, Quagliarella esetében pedig a Wolfsburgot emlegetik. Azért Conte számára nem egyszerű a feladat, de a Juven azért a Juve, hgy az ilyen feladatokat is megoldja!  Javítani kell a Samp elleni zakót!

A Juve legvalószínűbb kezdőcsapata talán ez lehet ma délután:

Buffon-Bonucci-Barzagli-Caseres-Vidal-Pirlo-Pogba-Lichsteiner-De Ceglie-Giovinco-Quagliarella.

Parma: Pavarini-Rosi-Paletta-Santacroce-Gobbi-Marchionni-Valdes-Parolo-Bibiany-Belfodil-Sansone

Talán a Parma is felbátorodik, és nekiront a Juvénak, tudván, hogy többen hiányoznak, de könnyen lehet, hogy a vesztükbe rohannak!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,