Sportfogadás tippek: Paraguay U18 női - Dél-Korea U18 női

2016-07-20
Kedden az U19-es női labdarúgó-Eb-ről hoztunk egy tökéletes tippet, ma az U18-as női kézilabda vb-vel próbálkozunk. Íme:

Paraguay U18 női - Dél-Korea U19 női

Online sportfogadás tipp:  Dél-Korea góljai 34.5 felett

unibet odds: 1.95

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda, 16:00

 

Ahogy a tegnapi, ez a tipp sem igényel különösebb indoklást. Egyszerűen jónak tűnik, méghozzá nagyon. Paraguay U18-as csapata az első meccsen Románia ellen vállalható 31-28-as vereséget szenvedett. Az ifjú román hölgyek bemelegítettek a vb-n, ennyi történt. Dél-Korea viszont egy kvalifikáltabb ellenféllel, Norvégiával találkozott, és tudott nyerni 30-25 arányban.

Unibet - 10.000 Ft bónusz új játékosoknak!

Ha Dél-Korea 30 gót dob Norvégiának, akkor lazán dobnia kell 40-et Paraguay ellen. Eleve lábbal nem tudják majd követni a dél-koreai lányokat a paraguayiak, teljesen más tempóhoz vannak szokva. Az lehet, hogy Paraguay ellen Románia csak tényleg edzett egyet, de Dél-Korea más mentalitással lép majd pályára. Az ázsiai együttes nagyobb tempóban játszik, élvezni fogják a meccs minden percét, és kedvükre dobálják majd a gólokat. Valószínűleg a védekezés az ázsiai csapatnál is háttérbe szorul majd, nem nagyon fogja érdekelni Dél-Koreát, ha kap vagy 20 gólt, ha dob mellé 40-et.

Más szint, más tempó, nem valószínű, hogy Paraguay lányai 40 alatt meg fogják úszni ezt az összecsapást! Ráadásul a dél-koreai együttes renget leindításból szerzett gólt jegyez majd, ez nekünk külön jó!

Tipp: 18-42

Címkék: sportfogadás, tipp,