Sportfogadás tippek: Pápa - Ferencváros

2014-08-03
Még a második forduló sem ment le az NBI jelenlegi szezonjából, de már lehet látni, mely csapatoknak lesznek kiesési gondjai. Sajnos a két újonc (Dunaújváros és Nyíregyháza) nem üti meg az élvonal átlagát, de a KTE és a Pápa kerete is keskenynek tűnik. Utóbbi ma a győzelemmel rajtoló Fradit fogadja...

Pápa - FTC

Tipp: FTC

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:30

 

Jövő héten a Fradi a Chelsea FC-vel játszik, azonban addig még van itt egy bajnoki, amit illene behúzni. A Fradi ugyanis a gyengécske Pápához látogat, amely Fehérváron a nyitófordulóban emberelőnyben kapott hármat, miközben egyet sem rúgott.

A Pápa meggyengült, szétesett a keret. A jobbak távoztak, és maradtak az 'öregek' és a fiatalok. Szűcs már negyven, Sluka, Waltner és Kenő pedig már a 35. életévükön is túl vannak. Ők már nem váltják meg a világot. Nincs védelem, nincs középpálya, nem is csoda, hogy a Vidi ellen emberelőnyben sem mertek támadni. Vagy nem tudtak, mert ugye Mátyus nyilatkozta, hogy a támadásokat még nem gyakorolták.

Gyenge csapat, rutintalan vezetőedző, ez pont olyan párosítás, melynek csakis másodosztály lehet a vége, bár őszintén szólva kész csoda lenne, ha Mátyus megélné akár a telet is a Pápa kispadján.

A Fradi ment egy kört az EL-ben, ám a Rijeka túl nagy falat volt. Nemzetközi szinten nudli a csapat, de az NBI-ben azért átlagon felüli. Böde mesterhármassal nyitott, Gera egyre jobb formában van, és a többiek is odateszik magukat. Jövő héten jön a Chelsea, biztosan sokak fejében már az a találkozó jár, de addig is ezt a Pápát le kell ma gyűrni. Sokkal erősebb Doll kerete, az első fordulóban látottak alapján a döntetlen is csodaszámba menne.

Tipp: 0-2 vagy 0-3

Címkék: sportfogadás, tipp,