Sportfogadás tippek: Palermo - AC Milan

2012-10-30
Az olaszok hétközi fordulót rendeznek a Serie A-ban, és nem is akármilyen meccsel nyitják a 10. fordulót! Az AC Milan a Palermo együtteséhez látogat!

 

Palermo - AC Milan

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 2.00

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A milánóiak szép emléket őrizhetnek a legutóbbi meccsükről, amikor a Stadio Renzo Barberában jártak. Márciusban nyerni tudtak Palermoban, méghozzá 4-0 arányban! Egyébként az elmúlt szezonban otthon is nyert a Milan, akkor is kiütötték Miccoliékat. De vissza picit a 0-4-hez. A hazaiak aligha emlékszenek vissza szívesen arra a találkozóra, Palermoban vendégcsapat szökőévente tud négyet rúgni! Van viszont jó hír is!

Március óta a Milan nagyon meggyengült! Az akkori gólszerzők közül már egy sincs a piros-feketéknél. Ugye Ibra vágott hármat, és Thiago Silva fejelte meg a negyedikkel, ő vitte be a kegyelemdöfést. Azóta Ibra és Silva is eligazolt, de nincs bevethető állapotban az a Robinho sem, aki két gólpasszal járult hozzá Ibrahimovic mesterhármasához.

Ma minden bizonnyal a nemrég visszatérő Pato, és a fiatal El Sharawy rohamozza majd a Palermo kapuját. Az nagyon meglepő lenne, ha a jelenlegi Milan négyet lőne, de egy-gól ebben a csapatban is benne van. Legutóbb a Genoa ellen is összehoztak egyet, a 3-4-3-as felállás mindig magában hordozza azt, hogy adok-kapok alakul ki a meccsen. Pato, El Sharawy és a legutóbb elég halványan játszó Emanuelson azért simán mattolni fogja egyszer-kétszer a palermói védelmet, hisz a déliek sincsenek épp toppon!

A Palermo mindössze a 18. helyen áll, tehát kieső pozícióban. Ehhez nem voltak hozzászokva a szurkolók az utóbbi években, stabil felsőházi csapat volt a rózsaszín mezes társaság. Idén össz-vissz egy győzelmük van, na ezt szeretnék ma megduplázni! Legutóbbi két meccsükön nem született gól, ez az, ami elképzelhetetlen a maiu napon!

A Palermo nem lőtt sok gólt idén (mindössze hatot), de abból ötöt hazai gyepen hoztak össze. A Milan ellen azért nem várható tőlük alibi foci, ráadásul nagyon kéne nekik a siker, és a három pont. Tudják ők is, hogy nincsenek a toppon, de nincs a Milan sem! Ők is az Olaszországban divatos 3-4-3-at játsszák, tehát ha a középpályákat sikerül átjátszani, akkor ott már lesz keresnivalója mindkét együttesnek az ellenfelek kapuja előtt. A hazaiaknál Miccoli mellett Ilcic és Brienza rohamozza majd a milánói kaput, remélhetőleg több sikerrel, mint az elmúlt két bajnokin.

A legutóbbi két bajnokijuk tehát gólgazdag meccset hozott, remélhetőleg most sem fogunk unatkozni. Nem nagyon játszhat döntetlenre egyik fél sem, főleg nem a Palermo, így minden bizonnyal végig pörgős találkozót láthatunk ma este. Persze, nem lesz olajozott a játék egyik oldalon sem, de ha az akarati tényezővel minden OK lesz, akkor a gólok sem fognak elmaradni!

Hazai oldalon Milanovic, míg a vendégeknél Robinho, Mesbah, di Siglio, Strasser, Didac, Boateng és Antonini hiányzik majd különböző okok miatt.

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,