Sportfogadás tippek: Paks - Siófok

2012-09-15
Hiába rendeznek mérkőzéseket szerte Európában, vannak olyan esetek, amikor nem kell messzire menni egy jó tippért. Maradjunk tehát kis hazánkban, és nézzük a mai nap 'tutiját'

Paks - Siófok

Tipp: Paks góljai 1.5 felett

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

A válogatott meccsek jelentette szünet alatt a magyar csapatok Ligakupa meccsekkel múlatták az időt. Sok csapatnak jól jött ez a kis 'pihenő', és ezzel így volt a Paks is. Ugyan a Haladást megverték utolsó meccsükön, de a játékosok elmondása szerint az a győzelem arra volt jó, hogy önbizalmat merítsenek belőle. Első sikere volt az MVM Paks együttesének az idei bajnokságban. Ugye tudjuk, hogy nem volt minden a legnagyobb rendben, Kis Károly váratlanul állt fel a padról, és kis intermezzo után mostmár megvan a Paks edzője, a korábban Kecskeméten többször is dolgozó Szivic mester. A játékosai elfogadják, és mindent megtesznek azért, hogy a Paks újra a tabella első felébe tartozzon.

Szivic mester a Ligakupa meccseken megismerte a csapatot, első dolga volt, hogy Csernyánszkit visszatette a kapuba. Amúgy olyan óriási változás nem várható, nézzük is az előzetes kezdőjét a hazaiaknak:

Csernyánszki Norbert - Heffler Tibor, Éger László, Fiola Attila, Szabó János - Sifter Tamás, Sipeki István - Kulcsár Dávid, Tököli Attila, Lázok János - Simon Attila

Nem mondhatjuk, hogy nagyon defenzívek lennének, nagy tüzijátékra készül a Paks! Tele támadó felfogású játékossal, talán túlzottan is sok az olyan labdarúgó, akik előre játszanak. De kell is, hisz a Siófok semmit nem fog csinálni, csak védekezni, Kontrára játszanak, mint mindig. De a Balaton parti csapat mostanában nem funkcionál túl jól hátul. A szezon első két meccsét lehozták 1-1 bekapott góllal, de az utóbbi időben három alatt nem nagyon szokták megúszni.

Sajnos, vagy nem sajnos, de ezekben a hetekben a Siófok az NBI leggyengébb csapata, és ezt nem is nagyon tagadhatják, elég, ha a tabellára nézünk. 0-1-5-ös mérleg, utolsó üt meccsükön egyaránt vereséget szenvedtek. A Paks most talált rá a helyes útra, nem kérdés, hogy 2-3 góllal ők is megszomorítják a vendégeket!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,