Sportfogadás tippek: PSV - Dinamo Zagreb

2013-11-07
Ha csütörtök, akkor Európa Liga. Sokan szeretik ezt a sorozatot, és sokan nem. Végül is arra jó, hogy a BL meccsek és a hétvégi bajnokik közt se maradjunk futball nélkül, ám sportfogadói szempontból igen trükkös sorozat ez.

PSV - Dinamo Zagreb

Tipp: 2 gól felett

Odds: 1.375

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Két héttel ez előtt a PSV 0-0-át játszott Zágrábban. Egy hihetetlenül unalmas meccs volt, amihez persze az is hozzájárult, hogy üres stadionban rendezték a találkozót. Ma azért más lesz a helyzet, ráadásul a továbbjutás szempontjából is nagyon fontos kis összecsapás lesz ez.

A mi tippünk az, hogy a PSV magabiztosan behúzza a meccset. Tény, hogy hullámvölgyben van a csapat, sorozatban öt tétmeccsen maradt nyeretlen az eindhoveni együttes. Van, hogy nem játszottak jól, de például a Groningen ellen olyan balszerencséjük volt, hogy az elképesztő. Percenként dolgozták ki a helyzetetek a 2. félidőben, de a gól sehogy sem akart összejönni.

Ma a PSV megtörheti negaítív szériáját. Igaz, hogy nincs a toppon a holland együttes, de a Dinamo Zágrábnál sincs minden rendben. Utolsó két bajnokijukon kijött nekik a lépés, és nyertek két meccset, de ettől függetlenül sebezhető még ez a csapat. Azért az sem véletlen, hogy az Austria Wien kiütötte a horvátokat a BL-ből.

Az Eindhoven szurkolói nagyon ki vannak már éhezve, a hazai együttesnél az a minimum, hogy szívüket-lelküket kiteszik a pályára. Park régóta sérült, rajta kívül Wijnaldum és Zoet nem bevethető, de Bakkali és Schaars is kisebb sérüléssel bajlódik. A vendégeknél Husejinovic nem bevethető, de ez nem lehet probléma.

A tippünk az, hogy ezen a meccsen látunk gólokat. A PSV-nek kötelező lenne nyerni, a Dinamo pedig egyre jobb formába lendül. A PSV és a Dinamo is támadó felfogású együttes, ezért is volt fura, hogy Zágrábban 0-0-át játszottak. Persze a nézők nélküli stadion mindig demoralizáló, tudjuk be annak, hogy nem született gól.

Ma sokkal élvezetesebb meccset fognak játszani egymással, és nem utolsó sorban gólgazdagabbat.

Várható kezdők:

PSV: Tyton-Benet-Hendrix-Bruma-Willems-Toivonen-Maher-Hiljemark-Narsingh(Bakkali)-Matavz-Dapay

Dinamo-Zelinka-Pinto-Simunic-Addy-Pivaric-Ademi-Antolic-Soudani-Brozovic-Fernandez-Cop

A hazai védelemben mostanában Bruma a neuralgikus pont, szinte nincs meccs, hogy ne hibázzon döntő szituációkban. A vendégek hátsó sorában pedig Simunic lehet az a játékos, akit a gyors, jól cselező holland támadók meg tudnak forgatni. Bizony-bizony, mindkét védelemben benne van a hiba lehetősége!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,