Sportfogadás tippek: PSG - Valencia

2013-03-06
Ma két újabb BL meccset rendeznek a legjobb nyolc közé jutásért! A Juve valószínűleg már nem bukik el a Celtic ellen három gólos előnyből, ám a PSG a 2-1-es idegenbeli sikerével még könnyen megégetheti magát. Nézzünk egy jó tippet a PSG - Valencia találkozóról

PSG-Valencia

Tipp: A Valencia szerez gólt

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

Az első mérkőzésen Valenciában a PSG 2-1-re tudott nyerni, ezzel fél lábbal már a nyolc között vannak. Igen ám, de ez még nem elég! Azon a találkozón érthetetlen módon a Valencia nagyon enerváltan kezdett, a PSG ezt kihasználta, és rúgott is két gólt. A spanyolok azért később felébredtek, és próbálták menteni a menthetőt. Lőttek egyet ők is, hogy maradjon esély a visszavágón!

A mi tippünk a mai meccsre, hogy a Valencia együttese gólt fog szerezni! A PSG az idegenbeli 2-1-nek köszönhetően elsősorban arra fog ügyelni, hogy hátul minden rendben menjen. Igen ám, de a Valencia ellen aligha lehet 90 percet kivédekezni.

A spanyolok 4-2-3-1-et játszanak, Guaita előtt a Pereira-Ruiz-Mathieu-Guardado négyes. Szűrőben Parejo és Tino Costa, elöl pedig Feghouli, Banega és Jonas, míg a kilences posztján természetesen Soldado, aki a hétvégén a Levantének egy hatalmas gólt vágott!

A PSG 4-4-2-t játszanak, megerősített középpályával. Már a félpályánál meg akarják szűrni a vendégek akcióit, ami sokszor sikerül majd, de nem egész meccsen. A középpályán Moura-Matuidi-Chamtone-Pastore négyes, elöl pedig Lavezzi és Gameiro. Bizony-bizony, Ibra nevét hiába keressük, az odavágón butaságot csinált (ismét) és az UEFA 2 BL találkozóról eltiltotta, amiből ma tölti az elsőt. A svéd klasszis tehát a lelátóról figyeli majd a mérkőzést, ami mindenképp jól jön a vendégeknek.

A hazaiaknál egyébként Ibra mellett Verratti és Menez sem lesz, de kérdéses Thiago Silva és Motta játéka is. A vendégeknél R. Costa és Rami hagyja ki a meccset, tehát a kimaradók szempontjából a Valencia áll jobban.

A vendégeknek nincs veszíteni valójuk, ők rohamozni fognak első perctől, hisz minimum két gól kell a továbbjutáshoz! Hogy lesz-e kettőt, az jó kérdés, és lesz is, mire lesz elég... Az viszont 1.40-ért egy jó tipp, hogy a vendégek betalálnak. A Valencia remek csapat, és a játékosok tudnak küzdeni egymásért! Nincs még ez a párharc lefutva, a PSG csak csatát nyert, háborút még nem.

Meg sem próbálkozunk megtippelni a végeredményt, lehet itt bármi, de arra nagyon jó esély mutatkozik, hogy Soldadoék egyszer minimum mattolják Sirigut! Hétvégén a kis Reims emberhátrányban is gólt lőtt a PSG-nek, szóval lehet itt keresnivalója a spanyoloknak is!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,