Sportfogadás tippek: PSG - Chelsea

2015-02-17
Elérkeztünk a 2014/15-ös BL-szezon egyenes kieséses szakaszához. A nyolcaddöntők egyik slágerpárosítsa a PSG-Chelsea összecsapás, meglátjuk, mire megy egymással a két, végső győzelemre is esélyes együttes.

PSG - Chelsea

Tipp: PSG kapuralövéseinek száma: 4.5 felett

Odds: 1.80

Iroda: unibet

Kezdés: ma 20:45

 

Egy olyan tipp, melyben vagy bízik az ember, vagy nem. Mi bízunk benne, hogy Ibráék szeretnének előnnyel utazni Londonba a visszavágóra. Merész tipp, hisz a korábbi BL-meccseken a PSG még hazai pályán sem sűrűn talált el a kaput. Fura, nem is hinnénk, de azon a találkozón, amikor a párizsi együttes 3-2-re megverte a Barcát, csak 5 kaput eltaláló lövése volt. Más kérdés, hogy hány löket szállt mellé, vagy fölé, vagy épp blokkolta valamelyik Barca-spíler.

A PSG hétvégén 2-0-ás vezetésről adta ikszre a meccsét a Caen ellen, elfogyott a csere, volt sérülés, de a legfőbb ok, hogy már nem koncentrált a csapat. A fejekben már a Chelsea járt, és úgy voltak vele, hogy a 2-0-ás előny kitart. Hát nem tartott. De túltették magukat a PSG focistái ezen, és ha ma este a hazai együttes megveri a Chelseat, a szurkolók sem fognak bosszankodni a hétvége miatt.

Sokan vélik úgy, hogy Mourinho csak azért utazik a csapatával a francia fővárosba, hogy egy döntetlent összehozzon. Viszont a 0-0-al nincs igazán kisegítve a Chelsea. Aligha fogják feladni a támadások lehetőségét londoniak, de a legfőbb cél az lesz, hogy ne kapjanak gólt.

Amikor a tippünket kiválasztottuk, pont az említett PSG-Barca meccsre gondoltunk. A párizsi együttes akkor Ibra nélkül verte el a Barcát, és ami fontos, hogy nem ijedt meg a katalán együttestől, hanem nekiment, és bátor, támadó focit mutatott be. Most, itt az egyenes kieséses szakaszban már nincs mire várni. Hazai pályán játszik a csapat, előnyt kell szerezni. Előny csak úgy lesz, ha lesznek gólok. A gólokhoz pedig lövések kellenek, méghozzá minél több, és minél pontosabb. Cavanit, Lavezzit és Ibrát sem kell félteni, ők tüzelni fognak, ha úgy adódik. Aztán ott vannak a pontrúgások, Silva és David Luiz is jól fejel, akárcsak Cavani és Ibra a támadók közül. De David Luiznak a pontrúgásai is veszélyesek, nem egy bombagólt lőtt már pályafutása során állítottból. A mi tippünkhöz az is elég, ha a lövése majd kaput talál.

Ha a francia együttes tovább szeretne jutni, akkor ma győzelemre kell játszania. Kilencven perc vélhetően bőven elég lesz ahhoz, hogy Ibráék legalább ötször próbára tegyék Courtois kapust. Sokan úgy vélik, hogy kevés akciót hozó, unalmas, tipikus első meccs lesz, de szerintünk akik ezt gondolják, azok tévednek.

Várható kezdőcsapatok:

PSG: Sirigu-van der Wiel-T. Silva-D. Luiz-Maxwell-Verratti-Motta-Matuidi-Lavezzi-Cavani-Ibrahimovic

Chelsea:Courtois-Zouma-Ivanovic-Terry-Azpilicueta-Matic-Willian-Oscar-Fabregas-Hazard-D. Costa

Címkék: sportfogadás, tipp,