Sportfogadás tippek: PSG - Chelsea

2016-02-16
A PSG és a Chelsea csatája a BL-ben már-már klasszikusnak számít, rendre összeakad a két együttes. Vajon idén melyikük jut tovább?

PSG - Chelsea

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.41

Iroda: unibet

Kezdés: kedd, 20:15

 

Megszokhattuk, hogy a BL-meccsekre általában bővített kínálattal készülnek a fogadóirodák. Így van ezt az unibet esetében is, jelenleg (kedd délelőtt) 332 fogadási opció közül választhatunk a PSG-Chelsea találkozót illetően. (Más kérdés, hogy mi most maradunk egy klasszikusnál.)

A kínálat tehát minden igényt kielégít, de először nézzük a meccset:

Várható kezdőcsapatok:

PSG: Trapp-van der Viel-Silva-David Luiz -Maxwell-Veratti-Matuidi-Pastore-Di Maria-Lavezzi-Ibrahimovic

Chelsea: Courtois-Azpilicueta-Ivanovic-Cahill-Baba-Mikel-Fabregas-Wilian-Oscar-Hazard-Costa

Hazai oldalon Aurier eltiltott, a vendégeknél Matic marad ki lapok miatt. Sérült a PSG-nél nincs, a londoniaknál Zouma, Terry és Falcao marad ki sérülés miatt. Ami a párharcot illeti, nem is lehet vitás, hogy a PSG otthon előnyt akar kiharcolni, a Chelsea célja pedig nem lehet más, mint az idegenbeli gól. Persze a Chelsea célja lehetne a 0-0 is, ha még mindig Mourinho lenne az edző, de Hiddink más tészta. Mou nem is titkolta anno, hogy a 0-0-al elégedett lenne Párizsban, de nagyon nagy jelentősége van az idegenben lőtt gólnak/góloknak, ezt a Chelsea saját bőrén tapasztalta.

Tehát az a tézis, miszerint az oda-visszavágós párharcok első meccsei csak az óvatoskodásról szólnak, valószínűleg megdől. Igenis éles meccs lesz, méghozzá gólra törő játékkal. A Párizs hétbégén csak 0-0-át játszott a Lille ellen, de igen egyértelmű, hogy erre a meccsre tartalékolt. Bőven belefért a PSG-nek az iksz. A Chelsea is egyre jobb formában van, láthattuk az MK Dons elleni FA Kupa mérkőzést, meg hétvégén a Szarkák elleni 5-1-et, ahol megmutatták a londoni kékek, hogy képesek gólokat lőni, de még a tabella második felében találjuk a Chelsea-t a Premiershipben, nem ezt szoktuk meg! A Newcastle elleni magabiztos siker viszont a legjobbkor jött, további önbizalmat adhatott. Más egy nagy arányú siker után pályára lépni, mint egy rosszul sikerült találkozó után.

Ráadásul a kékek pontosan tudják, hogy idén vagy a honi kupában kell nagyot alakítani, vagy a BL-ben. Nyílván egy FA Cup siker is nagy eredmény lenne egy ilyen semmilyen szezonban, de a BL-döntő, vagy a BL-győzelem azért tudná menteni ezt az idényt! Szóval az fix, hogy a Chelsea játékosai megpróbálják legjobbjukat nyújtani, és kicsit dacból is játszanak majd. A PSG célja pedig otthon csakis a győzelem lehet, hétvégén 'nem rúgták ki magukból a gólokat', minden bizonnyal mára tartogatták a dugókat di Mariáék!

Jó kis összecsapás lesz ez, amely a keménységet sem nélkülözi, de szép cseleket, gólokat is láthatunk majd. (Ne feledjük, hogy milyen minőségő szabadrúgás-lövők lesznek a pályán, Oscar, di Maria, Ibra vagy David Luiz számára elég egy pontrúgás 20-25 méterről, és máris zörög a háló!)

Címkék: sportfogadás, tipp,