Sportfogadás tippek: PSG - Bayern München

2017-09-27
A szerdai napon akad egy-két komoly párosítás a BL-ben. A PSG például a Bayernt látja vendégül, döntőnek is beillő összecsapás ez!

PSG - Bayern München

Online sportfogadás tipp: Lesz büntető a meccsen

Unibet odds: 2.70

Kezdés: szerda, 20:45

 

Ahhoz képest, hogy két igencsak elit együttesről beszélünk, legutoljára még 2000-ben találkoztak a BL-ben. Most viszont ismét egymásnak feszülnek, méghozzá a Parc des Princesben. Ami az esélyeket illeti, a Bayern győzelme 3.50-es szorzóval fizet, ez pedig igencsak ritka alkalmak egyike. A meccs esélyese a PSG, de ne feledjük, hogy a Bayernről beszélünk.

Kedden is volt egy meccs, a Dortmund-Real Madrid összecsapás, ahol a Madrid hasonlóan esélytelen volt, mégis simán, magabiztosan győzött.

A München nem játszik igazán jól, döcög a Bőrgatyások szekere. Azért a BL-en az Anderlechtet 3-0-ra lenyomta, szóval hasonlóan a Real Madridhoz, hiába egy-két bajnoki botlás, azért a BL-re kellőképp koncentrálnak az igazán nagyok.

A PSG nyáron Neymar leigazolásával talán felkerül az igazán nagy csapatok listájára. Sőt Neymar mellett még Mbappét is sikerült leigazolni, miközben azért ott van Draxler, di Maria és Cavani is. Igen ám, de azért ez a PSG inkább orrmotoros. Most fog kiderülni, mi van akkor, amikor egy olyan együttessel találkozik, mint a Bayern.

Az oddsokat olyanok, amilyenek. Nyerhet a PSG, de akár meg is éghet. Vagy bőven lehet itt döntetlen is, az is beleférne mindkét csapatnak, hisz az Anderlecht és a Celtic gyengébb szintet képvisel, benne van, hogy a két nagy 'nem bántja egymást'

A mi tippünk kicsit konspirációs. Ugye ott volt a PSG-Lyon meccs, ahol Cavani és Neymar összebalhézott a büntetőnél. Cavani volt kijelölve, de Neymar akarta rúgni, és ebből lett egy kisebb perpatvar. Aztán végül Cavani lőtte, de a büntetőhöz tiszta fej kell, és mivel Cavani feje nem volt tiszta, ki is hagyta a tizenegyest.

Nos, mivel az elmúlt napokban nagyjából mindenhol téma volt, így mi arra fogadunk, hogy ma a PSG-Bayern meccsen lesz büntető. Mateu Lahoz vezeti majd a meccset, spanyol játékvezető, aki nem feltétlenül arról híres, hogy olyan sok tizenegyest ítél, de azért a spanyol sporik használják a sípot. Egyszerűen túl nagy hírverést kapott ez a büntetős ügy, mindenki arra kíváncsi, hogy ha ismét büntetőhöz jut a PSG, akkor mi lesz. Ki lövi? Cavani, aki első számú lövő, de pl. legutóbb kihagyta? Vagy odaadják Neymárnak? Vagy majd odaáll di Maria? Mindenki kíváncsi a reakciókra, és a BL a klubfociban a legnagyobb színpad. Ezt a meccset rengetegen látják, szóval az fix, hogy ha Lahoz befúj majd egy büntetőt a PSG-nek, megint lesz miről beszélni.

De nem is kell ebbe feltétlenül konspiráció, azért itt a világ legjobb támadói játszanak. A PSG is tele van kreatív focistával, pl. Lahoz spori Neymart jól ismeri a LaLigából, azért ő képes arra, hogy büntetőt harcoljon ki. A Bayernnél is akadnak kreatív focisták, Lewa mögött, vagy mellett ott lesz Robben, Müller és Ribery, akiket szintén nehéz szabályosan tartani. Szóval a tippünk, hogy a PSG-Bayern BL-meccsen lesz tizenegyes.

Címkék: sportfogadás, tipp,