Sportfogadás tippek: PSG - Barcelona

2016-03-30
A női BL-ben a negyeddöntők odavágóit játszották le múlt héten. A Wolfsburg és a Lyon gyakorlatilag továbblépett, a PSG-Barca és a Frankfurt-Rosengard párharc még nyílt maradt.

PSG - Barcelona

Tipp: PSG győzelem

Odds: 1.20

Iroda: bet365

Kezdés: szerda, 20:30

 

Múlt szerdán a Mini Estadiban 0-0-át játszott a PSG a Barca ellen. Mezőnyben látszódott a két együttes közötti különbség, gólokban viszont nem. Azért a statisztikát böngészve árulkodó, hogy a Barcának otthon két lövési kísérlete volt, egyikből sem született gól. Szögletet sem végezhetett el a Mini Estadiban a katalán együttes. A PSG azért eljutott 12 lövési kísérletig, igaz, a hatékonysággal voltak bajok.

A Barcelona női csapata a hazai pálya ellenére csak azzal törődött, nehogy gólt kapjon. Ez összejött, de ma jön a visszavágó, ahol a PSG be fogja darálni a Barcát. Már idegenben is dominálta a találkozót a párizsi együttes, otthon ez hatványozottan ki fog jönni. Itt már a PSG sokkal koncentráltabb lesz az ellenfél kapuja előtt. Helyzet-helyzet hátán, itt (is) fel fog borulni a pálya. A Barca ráadásul olyan csapat, amely nem igazán a kontráiból él. Ahogy Iniestáék, úgy próbálják játszani az apró, rövid passzos focit a csajok is. Persze más szinten, de labdabirtoklásra épül a játék, ahogy a spanyol női válogatottnál is. Igen ám, de a góllövés sem klub, sem válogatott szinten nem erőssége a spanyoloknak. Direktebb a párizsi csajok focija, ami már az odavágón is tisztán látszódott. Akkor a gólok még elmaradtak, most nem fognak. Már az csoda, hogy idegenben nem szerzett előnyt Farid Benstiti csapata.

A PSG hatékonyabb támadójátékra képes, sokkal erősebb a kerete, mint a katalán együttesnek. Fizikálisan is jobb a Párizs, minden a hazaiak mellett szól.  Nyílván nem véletlen, hogy az előző idényben BL-döntőt tudott játszani a francia együttes, és erre idén is megvan minden esélye!

Címkék: sportfogadás, tipp,