Sportfogadás tippek: PSG - Arsenal

2016-09-13
A BL keddi játéknapjának talán legnagyobb meccse a PSG és az Arsenal találkozója lesz. Kíváncsian várjuk, mit mutat majd a Párizs Ibra nélkül, és egy szedett-vetett védelemmel.

PSG - Arsenal

Online sportfogadás tipp: 2 gól felett (AH)

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: -

Kezdés:kedd, 20:45

 

A Párizs Franciaországban egyeduralkodó az elmúlt években, de a BL-ben nem jött össze az áttörés. Meglepő lenne, ha idén sikerülne nagyot alakítani, de ki tudja. Ibrahimovic eligazolt, de ami ma még nagyobb fejtörést okozhat a hazaiaknak, hogy a védelem hogyan is álljon össze. Nincs már David Luiz, de sérüléssel bajlódik szinte mindenki, aki van. Thiago Silva és Marquinhos játéka kérdéses, Maxwell, Aurier és Kurzawa sincs jó állapotban. Emery csapata úgy echte nincs jó formában, szóval itt a sansz az Arsenal előtt.

A probléma az, hogy az Ágyúsok védekezése sem igazán működik. A Liverpool ellen kapott négyes hazai pályán elég csúnyán nézett ki. Márpedig a PSG jobb napjain tudja azt, amit a Klopp-féle 'pool. Emery nagyon tudja motiválni aktuális csapatát, és könnyen lehet, hogy Ibra hiánya mindenkiben csak azt váltja ki, hogy még többet kell nyújtani, még többet kell beleadni. De az egyensúlyra törekedni kéne, hisz amíg elöl Cavanival, di Mariával és Lucas Mourával és egy remek középpályával erősnek tűnik a PSG, hátul lehetnek bajok. Az Arsenalhoz hasonlóan a saját bajnokságában a PSG is belenézett egy nagyobb pofonba, a Monacótól kapott 3-1-es saller nem nézett ki jól. Márpedig az Arsenal sem érkezik ovisokkal, Giroud, Özil vagy Alexis Sanchez nem akárkik.

Kockázatmentes fogadás a PSG v Arsenal meccsen

Persze a BL-ben most mindenki tiszta lappal indul. Mivel mindkét együttes alapvetően támadó felfogásban játszik, így azért joggal várunk gólokat ezen a találkozón. Véleményünk szerint legalább egy gólt mindkét csapat lő, de a 2 gól felett AH tippel szállunk harcba mára, így egy esetleges 2-0 vagy 0-2 esetén sem veszítünk.

Egyébként 2014 szeptemberében, tehát nagyjából két éve a PSG úgy verte BL-meccsen 3-2-re a Barcát, hogy története egyik legjobb meccsét játszotta, és akkor nem játszhatott Ibra, és nem volt ott még di Maria sem!

Címkék: sportfogadás, tipp,